Blic T60 alınır mı?

A1peren

Megapat
Şu an Preo MG51 kullanıyorum ve artık tuşları çok sert gelmeye başladı. Yeni bir klavye almak istiyorum, mekanik olsun diye bir takıntım yok. Birkaç incelemesini gördüğüm ve kötü yoruma rastlamadığım bir klavye buldum.

Sarftech yazmışlar ama ürünün markası Blic. Sanırım bunun orijinali zıyou lang gibi bir şeydi.

Şimdi bu klavye alınır mı? Ben hiç böyle küçük bir klavye kullanmadım. Bütçe sınırı yok ama yine bu civarlarda tam bir klavye varsa önerir misiniz?

Şu an Preo MG51 kullanıyorum ve artık tuşları çok sert gelmeye başladı. Yeni bir klavye almak istiyorum, mekanik olsun diye bir takıntım yok. Birkaç incelemesini gördüğüm ve kötü yoruma rastlamadığım bir klavye buldum.

Sarftech yazmışlar ama ürünün markası Blic. Sanırım bunun orijinali zıyou lang gibi bir şeydi.

Şimdi bu klavye alınır mı? Ben hiç böyle küçük bir klavye kullanmadım. Bütçe sınırı yok ama yine bu civarlarda tam bir klavye varsa önerir misiniz?
Bu klavye alınmaz. Bu bütçede 2.el al-satcılardan Z94 (büyük boy) veya Z686 (küçük boy)alabilirsiniz. İncelemelere bakmayın gerçek kullanıcı deneyimlerini bulamazsınız orda.

Ben şu an aktif olarak kullanmaktayım ve hiçbir sıkıntısına rastlamadım.

Siz sorun yasamadiniz diye sorunsuz, kaliteli diyemeyiz. Çok kalitesiz bir klavye denmeyi hakeden türden.
Hocam kalitelidir alın mükemmel ürün falan demedim sadece şuan sorun yaşamadığımı belirttim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı