BlitzWolf BW-KB2 693TL

Red Switch olanı kullanıyorum şu anda yaklaşık 10 günde Sivas'a ulaştı cihaz gerek ağırlık gerek malzeme kalitesi olarak ben buradayım diyor çok sağlam hissiyatı var.

Düzenleme : Çalışan yazılımı bulmakta biraz zorlanmıştım burada paylaşmak istiyorum.

Yazılım : Life Kommando - Google Drive
 
Son düzenleme:
@Kiznaiver hocam sizin önerinizle aldığım mekanik klavyeden çok memnun kaldım çok teşekkür ederim. Abimede iş yerinde kullanacağı ucuz bir klavye arıyordum ve bu konunuzu buldum. Sormak istediğim şey kırmızı Switch "try1,649.84" iken mavi Switch neden "try671.33"? Yani bu uçurumun sebebi nedir?
 
@Kiznaiver hocam sizin önerinizle aldığım mekanik klavyeden çok memnun kaldım ve abimede iş yerinde kullanacağı ucuz bir klavye arıyordum ve bu konunuzu buldum. Sormak istediğim şey kırmızı Switch "try1,649.84" iken mavi Switch neden "try671.33"? Yani bu uçurumun sebebi nedir?
Öncelikle mutlu oldum memnun kalmanızdan. Umarım öyle devam eder. Bakarsanız adet seçtiğiniz kısmın yanında ''Tükendi'' yazıyor. Red switch stoklarının içinden geçilmiş ve klavye asıl eski fiyatında gözüküyor. Red switch'e yakın olan yellow switch alınabilir ama o da blue'ya göre biraz daha pahalı.
 
Öncelikle mutlu oldum memnun kalmanızdan. Umarım öyle devam eder. Bakarsanız adet seçtiğiniz kısmın yanında "tükendi" yazıyor. Red Switch stoklarının içinden geçilmiş ve klavye asıl eski fiyatında gözüküyor. Red Switch'e yakın olan yellow Switch alınabilir ama o da Blue'ya göre biraz daha pahalı.

İş yeri için mavi Switch'in sorun olacağını sanmıyorum ve onu istetiyorum tekrardan çok teşekkürler.

Merak edenler var ise kargo yarın şubede olurmuş. Depremden dolayı şubeler dağıtım yapmıyormuş yani kısaca 11 gün içerisinde elime ulaştı diyebilirim.

Ürün hakkında bilgi sahibi olmak veya sormak istediğiniz bir şey olursa bu konu altına yazabilirsiniz. İnceleme: Blitzwolf BW-KB2 Blue Switch klavye
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı