Bloody G528C 7.1 kullanıcı incelemesi - TR'de ilk

Merhaba bu kulaklığı kullanıyorum. Alayacak arkadaşlar için söylüyorum ses kalitesi güzel, oyunlardaki kalitesi güzel ses kasılıyor. Ben yazılımını bilmiyordum şu an öğrendim. Ama bende mikrofon ses boğuk gidiyor bunu çözemedim daha önce de G501 kullanıyordum onun mikrofonu çok daha iyi nedenini bilmiyorum. Kullananlar için soruyorum mikrofonu nasıldır?
Dostum bir de yazılımı WN10'da açamadım. Sen nasıl açtın? İlla Win 8 mi kurmak gerekiyor anlamadım ben.

Son düzenleme:
Valla bende kuramadım setup açılmıyor. Windows 8'i denedeğimde de desteklenmiyor diyor. Hocam sen nasıl yaptın? @231981
Ayrıca hocam sizde de son sesteyken boşta inceden cızırtı gibi bir ses geliyor mu?

Son düzenleme:
Vallahi bende kuramadım setup açılmıyor. Windows 8'i denedeğimde de desteklenmiyor diyor. Hocam sen nasıl yaptın? @231981

Ayrıca hocam sizde de son sesteyken boşta inceden cızırtı gibi bir ses geliyor mu?

Sona alırsan geliyor. Bu arada Bloody Türk tarafınada bir tane yazılım koymuş ama cihazı görmüyor ne yazık ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaslar kulaklığı aldım kurdum 7.1 yok içinde bide kulaklıkdan arkadan ince bi cızırtı geliyor acaba neden ?

ben ındırdım kendı sıtesındekını kurdum 7.1 diye birşey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…