Bloody G528C 7.1 kullanıcı incelemesi - TR'de ilk

Bende öyle bir sorun yok.

Malum forumlarda çoğu kullanıcı bu kulaklık kulağı acıtıyor ve mikrofonu rezalet diyorlar. Doğru mudur?
Kulağımı tam sardı yumuşacık pedlere de sahip belki uzun sürede terletir başka sorun düşünmüyorum orta dereceli bi kulak boyutuna sahibim. Mikrofon deneyemedim daha. Tek sorun cızırtılıydı o da sadece banaymış değiştirmeye gönderecem bugün.

O zaman ben ürünümü iade ediyorum 5-10 saniye aralıklarla cızırtı çıkartıyor ve ben bunlara çok takan birisiyim .

Dediğim gibi bende sorun yok elektronik sonuçta belki size denk gelmiştir.

malum forumlarda çoğu kullanıcı bu kulaklık kulağı acıtıyor ve mikrofonu rezalet diyorlar. Doğru mudur?

Dostum emin ol bazen saatlerce kulaklığı çıkartmadan kullanıyorum bir kere bile ağrı yapmadı mikrofonu da kaliteli. Bak şu kadarını diyeyim bunun yazılımını kurmadan sadece USB'yi takıp kullananlar var ondan sonra da karalıyorlar yok ses cızırdıyor yok mikrofon dandik. Konu da verdim zaten SS'leri yazılımı kurup ayar yapmadıkça hiçbir şekilde performans alamazsın. Razer'da kullansan yazılım kurmak zorundasın. Asıl ayarla yazılım da çünkü.

Merhaba ben de sizin tavsiyeniz ile aldım. Ama arkadan sürekli bir ses geliyor onu bir türlü önleyemedim. Nerede yanlış yapıyorum acaba?

Almayın bu kulaklığı. Size kısa şekilde eksilerinden bahsedeyim;
- Alçak seste, dip ses yapıyor; yüksek seste, cızırtı yapıyor.
- Mikrofonu çok boğuk ve kötü ses iletiyor.
- Driverı Allah'a emanet. Bir kişide çalışıyor, başka bir kişide çalışmıyor.
- Rahat değil. Benim kulağım ortalama boyutta ve buna rağmen kulağımı acıtıyor.
- Kulaklık uzun kullanımda terletiyor ve kulağı ciddi şekilde acıtıyor. Hele yaz aylarında bu kulaklığı kullanmak işkence, bildiğiniz işkence!

Merhaba ben de sizin tavsiyeniz ile aldım. Ama arkadan sürekli bir ses geliyor onu bir türlü önleyemedim. Nerede yanlış yapıyorum acaba?

Bende böyle sorunlar yok aylardır kullanıyorum. Yazılım kurulu mu?

Sürücüsü zaten bir tane var Allah'a emanet olan yönü nedir? Global Bloody sitesinde ki sürücüyü indirip kuracaksınız bu kadar basit. Ayrıca bu kulaklığın yazılımı kaliteli kulaklıklarda kullanılan yazılımdır. Araştırabilirsiniz. Gerekli ayarları yaptığınız zaman ses kalitesi ve mikrofon kalitesi çok iyi oluyor. Ben sürekli Discord ve Online oyun oynadığım için bir kere bile konuşurken sesin kötü geliyor diyen olmadı. Aksine markasını bile sordular bana hangi kulaklığı kullanıyorsun diye. Siz bence kullanmasını bilmiyorsunuz. Bakın aylardır kullanıyorum hiç şikayetim yok. Bu kulaklığı yeri geldi 8 saat hiç çıkarmadım kafamdan yine de kulaklarımda en ufak bir ağrı şikayetim olmadı. Çok abartıyorsunuz. Yüksek seste cızırtı sorunu Windows 10 uyumlu sürücü geldikten sonra oldu. Eski sürücü de cızırtı sorunu yok bizzat test ettim. Sürücü ile kullanmak istemezseniz eğer Windows 10'da bulunan kulaklıklar için Windows Sonic ayarını açarak kullanın. Ben memnunum şahsen fiyatına göre güzel. Bozulana kadar kullanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…