Bloody G528C 7.1 kullanıcı incelemesi - TR'de ilk

Sürücüsü zaten bir tane var Allah'a emanet olan yönü nedir?
Sürücünün bende çalışmaması Sadece bende de değil, çoğu kişi de var bu problem.
Global Bloody sitesinde ki sürücüyü indirip kuracaksınız bu kadar basit.
Evet, sitesinden indirim ve çalışmadı.
Gerekli ayarları yaptığınız zaman ses kalitesi ve mikrofon kalitesi çok iyi oluyor.
Driver çalışmadığı için ayarda yapamadık kendisine
Bu kulaklığı yeri geldi 8 saat hiç çıkarmadım kafamdan yine de kulaklarımda en ufak bir ağrı şikayetim olmadı
Kulağınız anormal şekilde küçük galiba.
Discord ve Online oyun oynadığım için bir kere bile konuşurken sesin kötü geliyor diyen olmadı.
Benim de sesimi tanıyamadı arkadaşlarım

Kuracağın sürücü şu dostum kasma bu kadar kendini.

Bu kadar da abartmaya gerek yok yani iade edin o zaman. Uzaylı falan mısınız nasıl tanıyamıyorlar sesinizi?

Sağ ol dostum ben sitesini bilmiyordum. Kendi sitesi derken, gezginlerden indirmiştim pardon.
Buyur oku bakalım: Bloody G528C kulaklık mikrofon çalışmıyor | Technopat Sosyal
Daha benim gibi çok kişi var. Kullandığın ürünü incelerken objektif ol biraz, lütfen.

Yahu arkadaş ben neden bu sorunları yaşamıyorum peki? Benim sesim gayet net ve güzel şekilde karşı tarafa gidiyor ne yapayım ben şimdi? Yazılım kurmamışsınız ayar çekmemişsiniz daha yazılımı nereden indireceğini bilmiyorsun gezginlerden indirdim diyorsun sonra da objektif ol diye ahkam kesiyorsun bana. Bir yazılımı kur ayarlarını yap kulaklığın kablosunu anakarta takıp iş bitti yapmayın. Yazılımdan Mic ayarlarına gel mikrofon Boost ayarına tik at mikrofon yazanı %100 yap noise reduction yazan ayara da tik at varsayalına değerde dursun ya da deneyerek kendine özel ayarı yap kaydet çık bu kadar. Örnek hızını da 48khz yap.

Mikrofonu driverla gayet iyi.
Gayet rahat
Terletmiyor.
Yazılımı kurdum. Kulaklığın sesi 100 müş biraz kıstım düzeldi. Teşekkürler sizin tavsiyeniz ile almıştım memnun kaldım
Anlıyorum hocam, anlıyorum...
İyi geceler size.
Konu sahibi haklı.

Merhaba arkadaşlar ürünü yaklaşık 7-7.5 aydır kullanıyorum. Almadan önce forumdaki bu konuyu okuyup almıştım. Ses kalitesinde bir sıkıntı yok FPS oyunlarında gayet yeterli ve etkili. Mikrofonu ise pek beğendiğimi söyleyemem sürücüyü kurduğum halde yeterli gelmedi bana ama idare ediyor iletişimde vesaire bir sıkıntı yaşamadım.
Kullanma sürecinin ilk 4-5 ayında bir sıkıntı yoktu fakat son zamanlarda kulağımı acıtmaya başladı. Kulak yapımla mı alakalı bilmiyorum kulağımın dış tarafı kulaklığın içindeki plastik kısma değdiği için acıtıyor. Bunun nedeninin kulaklık pedlerinin zamanla şeklinin yayvanlaşmasından kaynaklandığını düşünüyorum.
Kullanım süresince görüşlerimi bildirmek istedim umarım alacak olan varsa faydam dokunmuştur.

Gerekli ayarları yaptınız mı? Sadece sürücü kurup işiniz bitmiyor da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…