Blue Switch klavye O-Ring kullanımı

Selamlar elimde Gamepower Warlock Blue Switch klavye var. Fakat çok ses çıkardığı ve kendi kendine tuşlara bastığı için bir şeyler yapmak istiyorum. Bunun için 2 adet o-ring buldum ikisini de alta ekleyeceğim. Birisi pahalı iken diğeri ucuz ben de çok fazla para vermek istemediğim için ucuzdan yanayım. Acaba ucuz olan benim klavyeme uygun mudur daha doğrusu klavyeler için uygun mudur? Şimdiden teşekkürler.
Pahalı: Mechkey Mekanik Klavye O-ring - n11.com
Ucuz: XQ Max QD7005270 O-Ring Dart 30lu Şaft Contası | Trendyol

Son düzenleyen: Moderatör:
o-ring blue switch'in sesini kesmez, azaltmaz. o-ring, tuşa dibine kadar basılması durumunda oluşan sesi biraz sönümler; yani tuş kapağının klavye gövdesine vurma sesini. blue switch'in o "klik" sesi anahtar mekanizmasının içinden gelir. boşuna uğraşma, masraf etme derim.

o-ring blue switch'in sesini kesmez, azaltmaz. o-ring, tuşa dibine kadar basılması durumunda oluşan sesi biraz sönümler; yani tuş kapağının klavye gövdesine vurma sesini. blue switch'in o "klik" sesi anahtar mekanizmasının içinden gelir. boşuna uğraşma, masraf etme derim.
Haklı bencede paranı biriktir red switchli klavye al.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı