Blue Switch vs Red Switch

 
Blue switch'i sadece tek başınıza yaşıyorsanız ve daha çok yazı yazmak için kullanacaksanız öneririm. Blue switchin klik sesi başkaları için baş ağrısı yaratabilir. Red, Speed, Yellow gibi Linear ya da Brown, Orange gibi tactile switchlerin sesleri nispeten daha tok ve sessizdir.
 
Switch yarıştırmayı bırakın lütfen, sosyalde bir sürü böyle konu var. Bir taneye daha gerek yok. Bu tamamen sana bağlı, çok sesli olsun, geri tepkime ve hissiyatı güzel olsun istersen Blue, biraz daha sessiz, tok ve geri tepkimesi olmasın istiyorsan Red Switch tercih edebilirsin. Bir sürü Switch türü var bunları deneyim etmeden anlamak zor. Sana tavsiyem tedbirlerini alıp bir teknoloji mağazasına git ve dene, biz ne dersek diyelim sen denemeden kesin sonuç alamazsın.
 
Ne için daha iyi? Oyun mu oynayacaksınız? Hangi tür oyun oynayacaksınız

Oyun CS:GO
Ses ve geri tepkime istiyorsan mavi, sessizlik ve tok bir his istiyorsan kırmızı. Benimki karışık mesela

Odam yatak odasına ve salona yakın olduğu için büyük ihtimalle kırmızı seçeceğim
Blue Switch'i sadece tek başınıza yaşıyorsanız ve daha çok yazı yazmak için kullanacaksanız öneririm. Blue Switch'in klik sesi başkaları için baş ağrısı yaratabilir. Red, Speed, Yellow gibi Linear ya da Brown, Orange gibi tactile Switch'lerin sesleri nispeten daha tok ve sessizdir.

Odam yatak odasına ve salona yakın olduğu için Red Switch alacağım galiba :D
 

Geri
Yukarı