Blue Switch vs Red Switch

Makaleler
1
Yer
Kocaeli gölcük
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Galax Stealth 03 alacaktım ama çok karasız kaldım ben, sesini seviyorum redde hissiyat yok diyorlar Blue'da çok güzel hissiyat var ama basması zor diyorlar ne yapayım sizce?

Blue al, basması abartıldığı kadar zor değil yaklaşık 1.5-2 senedir Blue Switch kullanıyorum hiçbir zaman tuşların sertliğinden yakınmadım.
Hissiyatı güzel değilmi hocam? ouatemu blue alacağım.

Hissiyatı güzel değil mi hocam? Outemu Blue alacağım.

Güzel. Benim klavyemde de Outemu Blue Switch var. Çok kaliteli bir Switch değil ancak idare eder. Klavyenin modeli, kalitesi hakkında fikrim yok sadece Switch hakkında yorum yapıyorum ben. Konu açabilirsin klavye için. Ama söylendiği gibi, daktilo misali çalışıyor bu çıkan sesle kimse uyuyamaz yanınızda.

Güzel. Benim klavyemde de Outemu Blue Switch var. Çok kaliteli bir Switch değil ancak idare eder. Klavyenin modeli, kalitesi hakkında fikrim yok sadece Switch hakkında yorum yapıyorum ben. Konu açabilirsin klavye için. Ama söylendiği gibi, daktilo misali çalışıyor bu çıkan sesle kimse uyuyamaz yanınızda.
Yanımda uyuyan yok genelde ailemden önce yatıyorum ve taa evin diğer ucundalar kapıları kapatırsam kimse kimseyi duymaz ayda 1 2 kere sabahlıyorum lol valorant gibi oyunlar oynuyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı