Blue Switch Yedek Tuş Nereden Bulunur?

Estağfurullah. Tekleme bulabileceğinizi zannetmiyorum. Bu tarz ürün satan insanlar tekli ürün ticaretine girmezler. Genelde paket halinde oluyorlar ve fiyatları bu aralıklarda oluyor. Teknolojik mağazalara gidip ricada bulunup tuşu almanız imkansıza yakın. Tabii başka bir çözüm bulmak isterseniz orası ayrı. Örneğin birkaç yerde 2. el bilgisayar ürünü satan bir pazarcıları var. Buralardan 20-30 TL gibi bir ücrete (kaldıysa tabii) Blue Switch'li mekanik klavye bulursanız daha ucuza çözmüş olursunuz. İkinci gönderdiğim Trendyol satıcısı 6 adeti için 80 ₺ istiyor. Bence fiyatı iyi.
Tamamdır teşekkürler çok yardımcı oldunuz.

Bir blue switch klavyem yok. Ben sadece bir tane switchini arıyorum (ekteki).
Hocam keycaps dediniz sandım çünkü konu çok karışık. Blue switch satın alabilirsiniz ancak klavyenizde hot-swap özelliği yok ise uğraştırır lehimle v.s bilginiz olsun. Ayırca klavyenizin switch markasını öğrenin ondan alın diğerleri belki sorun çıkarır.

Hocam keycaps dediniz sandım çünkü konu çok karışık. Blue switch satın alabilirsiniz ancak klavyenizde hot-swap özelliği yok ise uğraştırır lehimle v.s bilginiz olsun. Ayırca klavyenizin switch markasını öğrenin ondan alın diğerleri belki sorun çıkarır.
Konu benim bilgi eksikliğimden dolayı karışık benim hatam. Ben klavyeme takmayacağım diye üsttede belirttim sadece o blue switchi istiyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı