BlueStacks aracılığıyla virüs açma

Arkadaşlar ne yaşıyorsunuz bilmiyorum fakat BlueStacks sanal bir emülatör ve bilgisayarınızda APK dosyalarını açamadığınız gibi, bu APK dosylarıda bilgisayarınıza olumsuz şeyler yapamaz. Lütfen konuyla ilgili bilgisi olmayanlar böyle yorumlarını yapıp konu sahibini tedirgin hale getirmesinler.

Arkadaşlar ne yaşıyorsunuz bilmiyorum fakat BlueStacks sanal bir emülatör ve bilgisayarınızda APK dosyalarını açamadığınız gibi, bu APK dosyları da bilgisayarınıza olumsuz şeyler yapamaz. Lütfen konuyla ilgili bilgisi olmayanlar böyle yorumlarını yapıp konu sahibini tedirgin hale getirmesinler.

Tedirginleşecek bir şey yok. Daha açmamış sonuçta. Ayrıca bunun APK dosyasını Windows'un açıp açmamasıyla bir ilgisi yok. Sanal makinede olsa bütün dosyalar bilgisayarınıza iniyor.

Tedirginleşecek bir şey yok. Daha açmamış sonuçta. Ayrıca bunun APK dosyasını Windows'un açıp açmamasıyla bir ilgisi yok. Sanal makinede olsa bütün dosyalar bilgisayarınıza iniyor.
Ustam,
Virüsler sanal makinelerde test ediliyor zaten.

İndirdiğiniz dosyalar şifrelenmiş bir şekilde storage ediliyor. Hayatınızda göremediğiniz kadar satırın bir ara toplaşmasıyla bu emulatör çalışıyor veya çalıştırıyor. Örnek vericek olursam bilgisayarınızda .EXE uzantılı bir uygulamayı TXT ile açmayı deneyin ve bir ömür okuyamayacağınız harf ve sembol yığını 😁

Arkadaşlar telefonumda .APK uzantılı bir dosya buldum ve güvenmiyorum bu dosyayı BlueStacks ile açarsam PC'me herhangi bir zararı olur mu? Eğer açamıyorsam da açabileceğim herhangi bir program var mı? Etkilerini de merak ediyorum çünkü.

Arkadaşlar en son açtım BlueStacks ile başta bir dondu iki kez çık gir yapınca düzeldi ama Kaspersky aracılığıyla kaldırmaya çalışınca Kaspersky'i kapatıyor aynı şey uygulama ayarlarına girince de oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı