Rehber Blur ve Need for Speed nasıl indirilir?

Yigit_4444

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bugün Blur oyununu hem inceleme hem de sizin de oynamanız için Drive linkini vereceğim.

Öncelikle Blur çok iyi bir araba oyunu bence. Zamanında PS3'ten hatırlayanlar vardır. Bende oynamıştım. Oyun bence araba oyunu olarak 10/9 arkadaslarla lan üzerinden oynayabilirsiniz (aynı internette olmanız gerekmekte.)

Drive Linki: Blur - Google Drive

Şimdi de Need for Speed oyunlarına geçelim. ProStreet ve önceki oyunlar vardır arkadaşlar. Bu oyunlarda Terk edilmiştir. Satışı hiçbir yerde yapılmamıştır. Bu da kesinlikle virüssüz. Magipacks adlı Repack sitesinden almıştım. Kendileri Klasik ve abandomware olan oyunları paylaşan bir grup. İstediğiniz gibi oynayıp girersiniz.

Not: Hepsini oynamadım ama oyunlarda virüs yok araştırdığıma göre Magipacks güvenli. Ama şüpheniz varsa ya da benim bir yanlışım varsa indirdiğiniz dosyayı Kaspersky MBAM gibi antivirüslerle taratmanızı öneririm.

Drive Linki: Need for Speed - Google Drive

Oynamak için içindeki exe'yi çalıştırmanız yeterli :)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bugün Blur oyununu hem inceleme hem de sizin de oynamanız için Drive linkini vereceğim.

Öncelikle Blur çok iyi bir araba oyunu bence. Zamanında PS3'ten hatırlayanlar vardır. Bende oynamıştım. Oyun bence araba oyunu olarak 10/9 arkadaslarla lan üzerinden oynayabilirsiniz (aynı internette olmanız gerekmekte.)

Drive Linki: Blur - Google Drive

Şimdi de Need for Speed oyunlarına geçelim. ProStreet ve önceki oyunlar vardır arkadaşlar. Bu oyunlarda Terk edilmiştir. Satışı hiçbir yerde yapılmamıştır. Bu da kesinlikle virüssüz. Magipacks adlı Repack sitesinden almıştım. Kendileri Klasik ve abandomware olan oyunları paylaşan bir grup. İstediğiniz gibi oynayıp girersiniz.

Not: Hepsini oynamadım ama oyunlarda virüs yok araştırdığıma göre Magipacks güvenli. Ama şüpheniz varsa ya da benim bir yanlışım varsa indirdiğiniz dosyayı Kaspersky MBAM gibi antivirüslerle taratmanızı öneririm.

Drive Linki: Need for Speed - Google Drive

Oynamak için içindeki exe'yi çalıştırmanız yeterli :)
Vay be, Blur'u görünce duygulandım. İndirip biraz eski günleri yad edeyim. Konu için teşekkür ederim.

Vay be, Blur'u görünce duygulandım. İndirip biraz eski günleri yad edeyim. Konu için teşekkür ederim.

Bir şey değil, ayrıca arkadaslınızlaa aynı internette olursanız oynayabilirsiniz. Klavyeden bölünmüş ekran da oynayabilirsinz.

Ayrıca kol desteği de var.

Son düzenleyen: Moderatör:
ProStreet PC CD'niz varsa keyi dijital olarak Origin'e aktarılabiliyor. Ya direkt olarak ya da müşteri hizmetleri aracılığıyla yapmıştım. Hatta bazı keyler Steam'de de çalışıyor.

Carbon da eklenebiliyormuş eskiden, yetişemedik o döneme.

Kütüphaneye aktarılamayan EA oyunları için hediye edebildikleri bi' oyun listesi sunuyorlar. Sadece NFS 2012 vardı sanırsam o listede yarış oyunu olarak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı