BM800 Mikrofon ve 48V Phantom Power

Kayıtı hangi programla aldınız? Bi de dip ses sorununu yaşadınız mı hocam?

Windows ses kaydedicisi ile kayıt edildi. Farklı programlar ile de test ettim tabi ancak pek kayıt alan biri değilim. Yalnızca iletişim amaçlı ve eklem bacaklı mikrofon stantlarının görüntüsünü çok sevdiğim için odamda yer kaplamasına ses çıkartmıyorum

Ses kartının yeri çok önemli anlayacağın o ki.

Merhaba, sesiniz ne tiz ne de aşırı tok. Mikrofonun ayarlarını nasıl yaptınız? Ben OBS ile oyun kaydı alıyorum ve sesim aşırı ince çıkıyor. Voicemeeter ise programa etki etmiyor.

Mikrofonu etkin mesafeden (Bir nebze daha yakın) kullanıp ek dB ayarını mümkün mertebe düşük tutmaya çalışın. Ek olarak BM800 tek bir markanın ürettiği, standart bir model değil. Piyasada 40 çeşit mikrofon var, sesin ince olmadığı halde her mesafeden ince çıkıyorsa orasını bilemem.
Arkadaşlar bu arada Gigabyte AORUS PRO anakartta bulunan Realtek 1220-VB ses yongası ile çok başarılı sonuçlar doğuruyor. +30dB desteği ile de Phantom Power ihtiyacını tamamen ortadan kaldırıyor.

Son düzenleme:
Çok uzun zaman geçmiş aradan ama bir sorum olacak Phantom Power almak zorunda mıyım? BM800 satın almayı düşünüyorum ama Phantom Power almazsam sıkıntı olur mu? Evde zaten ses kartım var.

Çok uzun zaman geçmiş aradan ama bir sorum olacak Phantom Power almak zorunda mıyım? BM800 satın almayı düşünüyorum ama Phantom Power almazsam sıkıntı olur mu? Evde zaten ses kartım var.
Ses kartınız var ise (iyi bir ses kartı) gerek yok. Satın alıp eğer çalışmazsa sonradan Phantom´u alabilirsiniz.

Bi ufak açtım helal edin

Belki yardımcı olabilir phantom ve ses kalitesi hakkında.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…