BMW 520i mi yoksa BMW I4 mü?

Aktif olarak VW ID4 kullanıyorum klima/kalorifer açına bir anlamı kalmıyor 540 Km'den 470'lere kadar düşmekte.

Hocam uzun yolda kaçla giderken kaç menzil alıyorsunuz ve klimalı uzun yol bu menzili ne kadar etkiliyor mesela 130-150 hızlarda kaç menziliniz oluyor kaç km gidebiliyorsunuz.

O paralara makyajlı 3 serisi en mantıklısı bence.

Hocam 3 serisi çok var daha olmayan bir şey olsun istiyoruz yoksa 3 serisini de düşündük.

@Heribert Yavuz hocam bi yardımcı olabilir misiniz
 
Son düzenleme:
Hocam uzun yolda kaçla giderken kaç menzil alıyorsunuz ve klimalı uzun yol bu menzili ne kadar etkiliyor mesela 130-150 hızlarda kaç menziliniz oluyor kaç km gidebiliyorsunuz.

Otobanda 160 la giderken tam dolu iken 420'ye kadar düştüğünü görmüştüm kısa mesafede kullanıyorum pek.
 
Aile arabası olacaksa 520 ama arka koltuklara çok ihtiyaç olmayacaksa i4. Uzun yolda evet elektrik sıkıntı. Ama ben kendim için diyeyim; öğrenciyim, evden okula okuldan eve, akşamları tur atmaya çıkarım. Veya çalışan biri için de aynı durum. Her akşam şarj edersin sabaha tam şarj hiçbir sıkıntı olmaz. Elektrikli olduğu için hızlanması çok iyi ve sportif duruyor. Ama diğer türlü aileniz varsa, çocuk(lar) varsa ve tatil zamanları uzun yol yapılacaksa 520 çok daha mantıklı. Kolay satılma konusunda 520 çok daha kolay satar.
 
Aile arabası olacaksa 520 ama arka koltuklara çok ihtiyaç olmayacaksa i4. uzun yolda evet elektrik sıkıntı. Ama ben kendim için diyeyim; öğrenciyim, evden okula okuldan eve, akşamları tur atmaya çıkarım. Veya çalışan biri için de aynı durum. Her akşam şarj edersin sabaha tam şarj hiçbir sıkıntı olmaz. Elektrikli olduğu için hızlanması çok iyi ve sportif duruyor. Ama diğer türlü aileniz varsa, çocuk(lar) varsa ve tatil zamanları uzun yol yapılacaksa 520 çok daha mantıklı. Kolay satılma konusunda 520 çok daha kolay satar.

Hocam 4 kişiyiz geneldr şehir içi kullanılır şehir dışı senede 10 kere falan gidiyoruz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı