BMW vs Mercedes vs Audi

Normalde Mercedes her zaman konfor ve inovasyon açısından öndedir, ancak son yıllarda dış görünüş açısından biraz çirkinleştiğini, sıradanlaştığını düşünüyorum. Ancak "güncel dış görünüş" hariç her şeyde Mercedes yolu aydınlatır, BMW ve Audi takip eder. 2010+ modellerde bile olmayan bazı özellikleri 2000'li Mercedes'lerde rahatlıkla bulabilirsiniz.

BMW ne kadar iyi marka olursa olsun hiçbir zaman kurtulamayacağı bir keko arabası imajı var maalesef.

Dolayısıyla Mercedes-Audi-BMW diye gider bu üçlünün sırası.

Farklı klasmanlarda olsalar da hepsinde beğendiğim modeller mevcut.
CLS 63 AMG
images.jpeg

C63 AMG
images (1).jpeg

X6M Larte Design
images (2).jpeg

RS6 C8
images (3).jpeg

RS6 Mansory dâhâ şık gözüküyor bence.
images (4).jpeg

Mercedes daha ağır baba arabası. Ayrıca size katılmıyorum eski modellerde mercedese ikiside yaklaşamıyor bana göre

Hep klasikleşmiş bir algı var Mercedes malzeme kalitesi, konfor, yalıtımda en iyisi gibi bunu yıkmak için bir video atacağım attığım saniyeden izlerseniz demek istediğimi anlarsınız.
3 tane benzer segment BMW, Mercedes, Audi inceleniyor ve malzeme kalitesi olarak açık ara en iyisi BMW.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tabii eski kasalarda olay biraz daha farklıydı ben yeni araçlardan bahsediyorum bilginiz olsun.
Bu arada iç tasarım olarak BMW biraz daha geride kalmış, eski duruyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı