@ÖylesineBiri01 galerici kuzenim sayesinde hepsini de elden geçirip başımıza bela ettik. Serüven beğendiğin C200D ile başladı. 2015 modeldi, ilk zamanlar sıkıntı yoktu. Sonra araba gitmemeye başladı. Yani şöyle 100-120'yi geçince arabayı sanki arkadan bir şey çekiyormuş gibi oluyordu. Arıza lambası yanıyor ama araçta başka sıkıntı da vardı, o yüzden yanıyor sandık. Kuzenim servise götürdü. Bin tane mevzu dönderip durmuşlar. İyi bir ustaya götürdük. 1-2 gün incelediler. Motorda çatlak varmış. Reno dizel motorlarının kronik sorunu Mercedes alacaksanız benzinliden şaşmayın dedi. Arabanın da maliyeti yüksek tutar yapılınca da yine arıza çıkarır bu alet. Siz bunu elden çıkarın yapılma maliyetini üzerine koyup gidin temiz başka araba alın dedi. Hiç yaptırmayla uğraşmadık aynen öyle ettik. Bu sefer de 2012 Audi A6 aldık. Abi yok böyle bir şey. Konfor için Mercedes aldık güya, konforun alası Audi'değmiş. Abi araba yağ gibi akıyor. Rahatlığı 10 numara. Hele bir yol tutuşu var NFS oynarken 300'le viraja girersin cuk diye döner ya. Aynen öyle hissettiriyor. Sanki 300'le girsek bizi savurup atmayacakta yola yapışıp cırmalaya cırmalaya dönecek gibi bir güven veriyor. Otobanda yapıştırıp 280'le gidiyoruz sanki 100'le gidiyormuşsun gibi hissettiriyor garip bir araba. Onu da temiz hatasız diye aldık, eksper raporlu. Servise bakıma götürmüştük. Adamlar öyle laf arasında muhabbet ederken. Şöyle bir çamurluğa baktı bu değişmiş haberin olsun dedi. İmkansız falan derken içimize kurt düşürdü. Bir de biz ekspere soktuk. Araba Ankara pavyon alemine dönmüş giren çıkan parçanın haddi hesabı yok. Araba gözümüzden düştü, binesimiz gelmiyordu. Kuzen tutturdu bunu satıp bir de BMW'nin tadına bakalım diye. Gittik bir de 2011 F10 aldık. Bu zıkkım da o kadar güzel yanlıyor ki, kontrolü hiçbir şekilde kaybettirmiyor. Gaz vermeyi bırakınca cuk diye şeride oturuyor. Araba ne istersen onu yapıyor çok hoşumuza gitti. Virajlara normal girmez olduk her virajda savuruyoruz. Bir gün yanı bir verdim. Zor topladı, lastikler bitmiş artık. Kuzene söyledim. Önleri arkaya aldır, önlere de yeni lastik aldı diye. Üşengeçliğinden sallayıp durmuş. Bir gün viraja girerken araba bir savuruyor. Bodoslama gidiyor. Beni çağırdı bir geldim, arabanın arkası yok F10 kasa F20 kasa olmuş. Sonra onu da elden çıkardık. 3 büyüklerden elimizi ayağımızı çektik. Şimdi de aşiret paket Passat var. En büyük ve en sevdiğimiz özelliği daha herhangi bir masraf açmadı bize. Onun dışında bir özelliği yok zaten dümdüz araba.