BMW vs Mercedes vs Audi

BMW karı kız tavlacaksanız ve drift atacaksanız daha iyi olabilir.
Audi normal kendi halinizde kız tavlamak gibi işler ile uğraşmayacaksanız ve drift yapmayacaksanız normal kullancaksanız Audi.

Audi A4, diğer modellere göre daha iyi bir seçenek olacaktır. Fakat kendi kanaatimce, 3 milyon TL verip benzinli bir araç alınmamalı.

Güncelleme: Mercedes C200'ü inceledim. F/P olarak aşırı berbat olan bir araç. 3 milyon TL veriyorsun, elektrikli bagaj yok, arkada dijital klima yok. Cidden inanılmaz.

Audi ve Mercedes'in bazı parçalarının üretildiği bir fabrikadaki süreçleri biliyorum, bu bilgiler ışığında Mercedes'in şu an kalite olarak rakibi yok diyebilirim. En az arıza oranına sahip olan Mazda bile üretim kalitesinde Mercedes'in gerisinde.

Yani şu listeye bakınca içimden Mercedes alınır diyorum da içimdeki BMW isteği yüzünden diyemiyorum 😄.BMW'nin karizması bir başka oluyor.

Audi ve Mercedes'in bazı parçalarının üretildiği bir fabrikadaki süreçleri biliyorum, bu bilgiler ışığında Mercedes'in şu an kalite olarak rakibi yok diyebilirim. En az arıza oranına sahip olan Mazda bile üretim kalitesinde Mercedes'in gerisinde.

Bu posta yorum yazanlar üzerlerine alınmasınlar ama arabası olmayanlar bile Audi diye yorum yapmış veya bunlara yolcu olarak bile binmeyenler.

Audi güzel ve dengeli bir arabadır. Mercedes donanım olarak bir tık altında olabilir elektrikli bagaj vs. ancak sizi şu konuda temin edebilirim (üniversiteki ev arkadaşım yazılımcı ve audi ve benz'de çalıştı mühendis olarak) Mercedes'in kalitesi 90lardaki kadar olmayabilir ancak halen en lüksü ve en kalitelisidir. Bugün bakımlı olanlar haricinde çok eski ve güven veren bir Audi veya BMW sokaklarda göremezsiniz ama 2000 model yanınızdan uçak gibi geçen bir S serisi görürsünüz.

Ayrıca bu üç markaya da kendimin olmamak kaydıyla 1er hafta bindim ve kesinlikle mercedes. Koltuğundan gaz pedalına kadar kendisi çok farklı. Süspansiyonu harika. Kendim Golf 7,5 eğer ki ileride bütçe yeterse alacağım tek ve nihai araba Yıldız.

4 çeker konusunda Audi daha iyi bunu belirtmeden geçemem yalnız.

Audi A4, diğer modellere göre daha iyi bir seçenek olacaktır. Fakat kendi kanaatimce, 3 milyon TL verip benzinli bir araç alınmamalı.

Güncelleme: Mercedes C200'ü inceledim. F/P olarak aşırı berbat olan bir araç. 3 milyon TL veriyorsun, elektrikli bagaj yok, arkada dijital klima yok. Cidden inanılmaz.
Audi alınması kanaatindeyim ama dizel konusunda katılmıyorum bütçe ne olursa olsun benzin taraftarıyım a4 45 tfsi bakılabilir 40 tdi yerine dizel artık ölüyor zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı