Forum Clerk
Hectopat
- Makaleler
- 1
1-Audi
2-BMW
3-Mercedes
2-BMW
3-Mercedes
Audi A4 45TFSI Quatro.D segment otomobil almak istiyorum. Listedeki hangi marka araç rakiplerinden daha öndedir?
Eki Görüntüle 1956074
D segment otomobil almak istiyorum. Listedeki hangi marka araç rakiplerinden daha öndedir?
Eki Görüntüle 1956074
D segment otomobil almak istiyorum. Listedeki hangi marka araç rakiplerinden daha öndedir?
Eki Görüntüle 1956074
Audi ve Mercedes'in bazı parçalarının üretildiği bir fabrikadaki süreçleri biliyorum, bu bilgiler ışığında Mercedes'in şu an kalite olarak rakibi yok diyebilirim. En az arıza oranına sahip olan Mazda bile üretim kalitesinde Mercedes'in gerisinde.
Audi alınması kanaatindeyim ama dizel konusunda katılmıyorum bütçe ne olursa olsun benzin taraftarıyım a4 45 tfsi bakılabilir 40 tdi yerine dizel artık ölüyor zaten.Audi A4, diğer modellere göre daha iyi bir seçenek olacaktır. Fakat kendi kanaatimce, 3 milyon TL verip benzinli bir araç alınmamalı.
Güncelleme: Mercedes C200'ü inceledim. F/P olarak aşırı berbat olan bir araç. 3 milyon TL veriyorsun, elektrikli bagaj yok, arkada dijital klima yok. Cidden inanılmaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.