-Güve Salih bu sorunun cevabı ney?Ben çok küçükken ta ortaokulda sınıfa bir güve konmuştu.Sınıfa bir anda girmişti bizde şaşırmıştık.Uzun süre sınıfta kaldı 3 ay sanırsam, hatta yoklama listesine adını yazmıştık güve Salih diye. Sonra maalesef sınıf öğretmeni güveyi sınıftan çıkarmıştı.
Ayva onun için küçük bir yemek ona ayva ağacı vermen gerek.Ayva verdim sevdi galiba tadını.
hocam ölmüş galibaAyva verdim sevdi galiba tadını.
Hocam ölmüş galiba.
Dinleniyor hocam, bir dokundum da uykusundan uyandırdım hayvancağızı. Uyanırsa elime alır bir fotoğraf da öyle çekerimhocam ölmüş galiba
Hocam ölmüş galiba
85 dereceye yumurta koysan pişer hayvan ne yapsın?Benim de uğur böceği vardı ekran kartının üstüne koymuştum ara sıra kart 70 derece olduğu zamanlar yürüyordu üstünde bir ara 85 derece oldu kart fanları durdum neden yaptıysam 2 gün sonra fark ettimki hiç kıpırdamıyor meğerse ölmüş![]()
Hangi Salih benim olan mı?Allah rahmet eylesin. İnşallah güve salih gibi cennete gider.
Benim de uğur böceği vardı ekran kartının üstüne koymuştum ara sıra kart 70 derece olduğu zamanlar yürüyordu üstünde bir ara 85 derece oldu kart fanları durdum neden yaptıysam 2 gün sonra fark ettimki hiç kıpırdamıyor meğerse ölmüş![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.