picl zhmey
Hectopat

- Makaleler
 - 5

Hocam yani nasıl desem maksimum 1 yıllık. Aylık 300 dolar kazandırır mı?Sararma tonuna bağlı.
Hocam yani nasıl desem maksimum 1 yıllık. Aylık 300 dolar kazandırır mı?Sararma tonuna bağlı.
Hocam yani nasıl desem maksimum 1 yıllık. Aylık 300 dolar kazandırır mı?
Çok sağ olun hocam. Bir deneyeceğim. Bu arada elimde 4. Boğaz Köprüsü var da. Aylık 10K getirir mi acaba?1 yıllık etmez şöyle 5-6 yıllık olsa rahat aylık 2-3K çıkarırda 1 yıllık bilmem deneyin 150 200 atar bir şeyle.
Arkadaşlar elimde i5 948358 marka işlemci var, işlemci 16 GB RAM 89 GB ekran kartı bir de 642 TB işlemcisi var nasıl mining yaparım? Dün cips ile mining yapmıştım internette gördüm tornavida ile mining yapıyordu adam. Sizce nasıl olur? Aylık 300 dolar altı verirse hiç yapmayayım.
Arkadaşlar elimde i5 948358 marka işlemci var, işlemci 16 GB RAM 89 GB ekran kartı bir de 642 TB işlemcisi var nasıl mining yaparım? Dün cips ile mining yapmıştım internette gördüm tornavida ile mining yapıyordu adam. Sizce nasıl olur? Aylık 300 dolar altı verirse hiç yapmayayım.
Konu yanlış yere açılmış mizah kategorisine açılması lazımdı.
Troll galiba.
Yok hocam ayda 3000 dolar verir ve o 89 GB ekran kartını i5 948258 işlemciyi ve 642TB SSD'yi nereden buldunuz? Troller teknolojilerini çok gelişmiştirmiş biz 14. nesil işlemci beklemen 948. nesilde.
Olur ama yapmanız gereken adımlar var.
1. öncelikle tornavida alıp kasanın tüm vidalarını sökün.
2. sonra da tüm vidaları söktükten sonra kasanın camını çıkartın.
3. kasanın tüm malzemelerini çıkartın ekran kartı işlemci RAM vb her şeyi çıkartın.
4. tüm hepsini çıkarttıktan sonra bana mesaj atın bende size konumumu yazağım ve yazcağım konuma kasanın içinden çıkarttığınız her şeyi bana atacaksınız vee tebrikler tüm adımı yaptırsanız artık ayda 1000 dolar mining yaparak kazanabilirsiniz.
Hocam konu kategorisi mizah zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.