Tornavida ile mining yapılır mı?

Prize sokarsanız daha verimli oluyor. Benim arkadaşım çatalla kombinledi şu an 5 yıldızlı otelde yatıyor otelde bayağı soğukmuş.

Arkadaşlar elimde i5 948358 marka işlemci var, işlemci 16 GB RAM 89 GB ekran kartı bir de 642 TB işlemcisi var nasıl mining yaparım? Dün cips ile mining yapmıştım internette gördüm tornavida ile mining yapıyordu adam. Sizce nasıl olur? Aylık 300 dolar altı verirse hiç yapmayayım.

Yok hocam ayda 3000 dolar verir ve o 89 GB ekran kartını i5 948258 işlemciyi ve 642TB SSD'yi nereden buldunuz? Troller teknolojilerini çok gelişmiştirmiş biz 14. nesil işlemci beklemen 948. nesilde.

Arkadaşlar elimde i5 948358 marka işlemci var, işlemci 16 GB RAM 89 GB ekran kartı bir de 642 TB işlemcisi var nasıl mining yaparım? Dün cips ile mining yapmıştım internette gördüm tornavida ile mining yapıyordu adam. Sizce nasıl olur? Aylık 300 dolar altı verirse hiç yapmayayım.

Olur ama yapmanız gereken adımlar var.
1. öncelikle tornavida alıp kasanın tüm vidalarını sökün.
2. sonra da tüm vidaları söktükten sonra kasanın camını çıkartın.
3. kasanın tüm malzemelerini çıkartın ekran kartı işlemci RAM vb her şeyi çıkartın.
4. tüm hepsini çıkarttıktan sonra bana mesaj atın bende size konumumu yazağım ve yazcağım konuma kasanın içinden çıkarttığınız her şeyi bana atacaksınız vee tebrikler tüm adımı yaptırsanız artık ayda 1000 dolar mining yaparak kazanabilirsiniz.

Konu yanlış yere açılmış mizah kategorisine açılması lazımdı.

Hocam konu kategorisi mizah zaten.

Son düzenleme:

Yoo troll falan değil az önce miningimi yaptım hatta simit yiyorum simit mining yapıyorum ekran kartının güç kısmına kablo taktım kablo simit üretiyor satıyorum.

Yok hocam ayda 3000 dolar verir ve o 89 GB ekran kartını i5 948258 işlemciyi ve 642TB SSD'yi nereden buldunuz? Troller teknolojilerini çok gelişmiştirmiş biz 14. nesil işlemci beklemen 948. nesilde.

Hocam bizim burada bir tane bakkal var 50 kuruşa aldım SSD'yi işlemciyi babamım -1. Dünya savaşında göğsündeymiş oradan buldum 89 GB ekran kartıda benim monitör ün içinden çıktı hocam.

Olur ama yapmanız gereken adımlar var.
1. öncelikle tornavida alıp kasanın tüm vidalarını sökün.
2. sonra da tüm vidaları söktükten sonra kasanın camını çıkartın.
3. kasanın tüm malzemelerini çıkartın ekran kartı işlemci RAM vb her şeyi çıkartın.
4. tüm hepsini çıkarttıktan sonra bana mesaj atın bende size konumumu yazağım ve yazcağım konuma kasanın içinden çıkarttığınız her şeyi bana atacaksınız vee tebrikler tüm adımı yaptırsanız artık ayda 1000 dolar mining yaparak kazanabilirsiniz.

Hocam konu kategorisi mizah zaten.

Tamam hocam tüm adımları yaptımda benim kasada cam yok hocam benim kasa elmas kasa biliyor musunuz yerde buldum nasıl açarım bu kasayı vida falan yok hocam direk ısırsam kırılırmı bu kasa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı