Boeing 737 vs Airbus A320

Sizin tercihiniz hangisi?


  • Oy verenlerin toplamı
    34
Seviyorsan sorun yok ama sevmiyorsan ihale kalır sende🤣 Anket koymuşlar bu arada sağolsunlar.
Marka olarak dediğim gibi Boeing adıyla bile farklı geliyor bana ama bu iki model arasında onu dediğim için Fanboy damgası yiyeceğim gibi duruyor.

İkisi arasından A320 bu arada.
 
Airbus A320 derim, pilotlara sağladığı avantajlar yeterli :) Zaten iki uçakta bu klasmanda en iyilerden.
Not: Ben uçaklardan çok anlamam, firmaları da ahım şahım bilmem. Lakin hangisinin özelliği benim kafamdaki ile uyuşuyorsa onu seçerim, 2 yıldır uçağa binmediğim için bayağı unuttum :)
Son olarak uçakları karıştırdım :D Neyse ki düzelttim, umarım linç yemem :)
 
Konuya A320 diyorsun ankete B737 diyorsun:) Ne yardan ne serden vazgeçerim der gibi olmuş bu🤣
İşte dedim ya uçakların özelliklerini karıştırdım bir an :D Değiştirme de olmuyor, kaldım öyle :) Zaten iki uçağı da seviyorum, özellikleri biraz farklı o yüzden kafamı karıştırması da normal :D Yok mu bir Airbus A380-800'ümüz? :)
 
Konu sahibi olarak ben de cevabımı vereyim o zaman 🙂 Airbus A321, seviyorum uçuşlarda hiç Boeing denk gelmedi ama. Uçuş sonrası uçaktan inerken pilotu gördüm rica etmiştim içeriyi çok merak ediyorum diye uzun süre kalmama şartı ile girmişim ve incelemiştim, çok güzeldi😀
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yok mu bir Airbus A380-800'ümüz? :)
Bak o yok işte:) O uçağa bir türlü ısınamadım ya:) A350 favorim ve hayalim benim:)
Uçuş sonrası uçaktan inerken pilotu gördüm rica etmiştim içeriyi çok merak ediyorum diye uzun süre kalmama şartı ile girmişim ve incelemiştim çok güzeldi😀
Çok şanslıymışsın:) Airbus kokpit olarak da rahat baya. Önün boş, kontrol stick yan tarafta, aç masanı bak keyfine🤣 Zaten pilotlar Angry Birds oyununda baya iyidir;)
 
MAX harici 737-8'lere sempatim var :D Belki Boeing'ci olduğumdandır :D :D A320 ile de 737-800 ile de uçtum konfor konusunda hiç bir fark görmedim. Ama 737'nin karadenizli burnu gibi radoma sahip olması ve Lövye (umarım doğru yazmışımdır) kullanıyor olması hoşuma gidiyor.
 
Bak o yok işte:) o uçağa bir türlü ısınamadım ya:) A350 favorim ve hayalim benim:)

Çok şanslıymışsın:) airbus kokpit olarak da rahat bayağı. Önün boş, kontrol stick yan tarafta, aç masanı bak keyfine🤣 zaten pilotlar angry birds oyununda bayağı iyidir;)

İçeri girmek için uçaktan tüm yolcuların inmesini bekledik yaklaşık 10 dakika. Sonra hosteslere sorduk babam ile onlarda kaptan izin verirse belki olabilir demişti bayağı bekledim ama değdi🤣
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı