Börü 2039 hakkında bilinenler ve görüşlerim

Makaleler
17
Panzehir, Dağ serisi, Börü gibi yapımlarla Türk sinemasında kendini kanıtlamış başarılı yönetmen ve senarist Alper Çağlar yeni bir bilim-kurgu dizisi ile karşımıza çıkıyor.

Yönetmen kadrosunda yeni isim: Ahmet Atalay

Börü dizisinde yer almış bölüm yönetmenleri Can Emre ve Cem Özduru'ya Ahmet Atalay da katılacak. Beni en çok heyecanlandıran kısmı bu oldu çünkü Ahmet Atalay başarılı bulduğum bir yönetmen. Düşük bütçelerle inanılmaz derecede iyi bir iş çıkarılmış kısa filmlerini daha önceden izlemeyenler için aşağıda linklerini bırakıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Alper Çağlar, Ahmet Atalay hakkında ne düşünüyor?

Faster adlı kısa filmin paylaşıldığı videodan alındı:

''Evet dostlar; Börü 2039 projesinde bu sene bölüm yönetmenlerimize Ahmet de katılıyor. Benim de kökenimi oluşturan kurgu zanaatindeki zekası ile, compositing ve VFX perspektifiyle, bu adam ülkemizin Michael Bay'i değil, dünyanın Michael Bay'i olacak. İnsanlığı da bir o kadar etik ve klas, ekip şimdiden kendisiyle iç içe. Basın açıklaması gelecektir BluTV'den, ama şunu söyleyeyim, bu herif olmasa, ben İlk Göktürk sinema filmimi çekerken eş zamanlı ilerleyecek Börü 2039'da içim bu kadar rahat olmazdı. ''

Dizi içeriği hakkında bilinenler

''Serinin ilk dizisi Börü’nün başlangıç tarihinden 25 sene sonrasını anlatan Börü 2039; düzenin ve sükunetin darmadağın olduğu bıçak sırtında bir dünyada başlıyor. İnsanlığın kontrolünden gitgide çıkan tehlikeli teknolojilerin güvenlik güçlerine ve topluma etkilerini ele alacak olan dizinin içeriği sır gibi saklanıyor. ''

6 bölüm olarak tasarlanan dizide uluslararası oyuncuların da yer aldığı belirtiliyor. Müzikler yine ilk seride olduğu gibi Lincoln Jaeger imzalı olacak. Börü 2039, Aralık 2021’de BluTV’de seyirciyle buluşacak.

Benim için tek eksisi BluTV'de olması, onun dışında şuana kadar hiçbir olumsuz görüşüm yok. Alper Çağlar yine kalitesiyle çıtayı yükseltecek ve yükseltmeyle kalmayacak; Türk sinemasında yeni bir dönemi açacağına inanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı