Boksa başlamak mantıklı mı?

Leoon

Decapat
Katılım
5 Haziran 2021
Mesajlar
475
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba 19 yaşındayım boyum 1.80 civarlarında kilom 75 ama kalıplı duruyorum. Herhangi bir spora başlamayı düşünüyorum böyle şiddetli şeylere merakım var, kaosdan besleniyorum. Sülalemden bazı kişiler zamanında boksla çok ilgilenmişler, benim de bir spora başlayasım var ama hangisine başlasam karar veremedim. Ne önerirsiniz boks kickboks vs? Şu anlık Pro olarak düşünmüyorum hırsımı atayım yeter.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Başkasının yumruğunu yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış. Birkaç antrenman sonra şiddete meyiliniz azalır. Ergenliğin, editlerin vs. getirdiği gaz olabilir normal.

Hahaha yazdığınız şey cidden komiğime gitti gıcıklık olsun diye gülmedim.Başkasının yumruğunu yemediğimi nereden biliyorsun gidip sokakta millete sataşayım cebimden kelebek çıkartayım mı flan diye sormadım Ankara'nın mahallesin de büyüdüm her türlü kavgaya da girdim ama bunlardan uzaklaştım saçma gelmeye başladı sülalemde zamanında boksla uğraşan çok kişi olduğu için başlamayı düşündüm siz niye bu kadar tribe girdiniz onu anlamadım :D
 
Neden tribe gireyim kardeşim, kaostan besleniyorum falan diyen ben miyim? 😀

İşte tribe girip saçma sapan konudan alakasız yorum atmışsın.Onu diyorum ben kaosdan besleniyorum diyebilirim ama sende gelip laf atıyorsun.Yok ergenlik flan. Herkesi kendi ergenliğiniz ile karıştırmayın.Arda Güler de benimle yaşıt oda zamanın da gelip futbolcu olmayı düşünüyorum öneri vb. dese ergenlikten başkasının şutunu görmeyen kendi şutunu füze sanar flan diyecektin o zaman.

Her insan aynı değil her insanın kendi sevdiği büyüdüğü yaşadığı şeyler yerler farklıdır her insanın sevdiği düşündüğü şeyleri aynı kefeye koyup ergenlik diyemezsin ki.
 

Geri
Yukarı