Bolu belediye başkanı yabancılardan 10 kat fazla fatura alacak!

Bolu Belediye Başkanı Özcan, katıldığı bir konuşmada yabancı uyruklulardan 10 kat fazla su faturası ücreti alınacağını belirtti. Belediye bütçesinden yardımları kestikleri halde gitmediklerini bile yabancı uyruklu kişilerin şehirden gitmediklerini söyleyen Özcan, "Bu misafirlik çok uzadı. Bana 'faşist' diyecekler. Hiç umurumda değil" diye konuştu.

Haberin devamı: Bolu Belediye Başkanı Özcan: Yabancı uyruklulardan 10 kat fazla su faturası ücreti alınacak

Ben kendisini daha önce tanımıyordum fakat yaptıkları için ona faşist falan demeyeceğim, aksine destekleyeceğim. Artık bu duruma bir el atılması gerek. "devlet büyüklerimiz" Arap sevicisi oldukları için seslerini çıkart(a)mıyor. İş yine bize kalıyor. Ben ülkemde bunları görmek zorunda değilim. Biz bunlara sesimizi çıkartmadığımız sürece kimsenin bir şey yapacağı yok. Farkında mısınız bilmiyorum ama her gün tırlar dolusu mülteci ülkeye giriş yapıyor. Kendim bizzat Çankırı'da gezerken 25-30 kişilik bir kafile gördüm.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bolu belediye başkanı Tanju Özcan, kentte yaşayan yabancı uyruklu kişilerin su faturası ve katı atık vergisi ücretlerine 10 kat zam yapılacağını açıkladı. Özcan, "arkadaş, yardımı kesiyorsun gitmiyorlar. 'iş yeri ruhsatı vermiyorum' diyorsun gitmiyorlar. biz yeni önlemler almaya karar verdik" dedi.
Kaynak
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı