Boosteroid incelemesi

Merhaba, geçen seferlerde alınır mı diye konusunu açmıştım ve bugün deneyebildim. Şimdi de deneyimlerimi size anlatacağım.

Not: İki platformu da denediğim için GFN ile kıyaslayacağım.

Oyun kütüphanesi:
GFN üzerinde oynayamadığımız birçok oyun boosteroid tarafından destekleniyor. RDR 2, GTA 5, PUBG, Alien: Isolation, Call of Duty ve Batman Arkham Knight gibi GFN tarafından desteklenmeyen oyunlar var. Oyunlara GFN gibi Steam, Epic ve Origin vb. hesaplarınız ile oynuyorsunuz(önceden satın almış olmanız gerekiyor).

Gecikme ve görüntü kalitesi:
Türkiye'de sunucu olmadığı için daha uzak sunuculara bağlanıyorsunuz ve gecikme GFN'a göre daha fazla.
CS:GO üzerinde denediğimde farkı hissettim ama çok rahatsız edici düzeyde değil. Görüntü kalitesi olarak ise iyi.

(Görüntüde bozulmalar çok fazla olmuyor. Tabii arkada tarayıcıya girip video izlerseniz bozulmalar oluyor.)

Fiyat:
Aylık €9,89(162 TL) kurdan dolayı uygun olduğu söylenemez.

Yorumum:
Fiyatı fazla gelse bile oyun çeşitliliği ve kalitesi iyi olduğundan alınabilir. Tabii CS:GO gibi rekabetçi oyunlar oynayacaksanız GFN daha mantıklı.

İyi yanları:

-Sunucular uzakta olmasına rağmen oyun deneyimi iyi.
-Geniş oyun kütüphanesi.

Kötü yanları:

-Fiyatı kurdan dolayı pek uygun değil.
-Masaüstü uygulaması sorunlu çalışıyor. Oyun oynarken aniden kapanabiliyor.
-Oyunları GFN gibi yüksek ayarlarda oynayamıyoruz.

Son düzenleme:
Üzerinden uzun zaman geçmiş ama hâlâ kullanıyor musunuz ben de almayı düşünüyorum da şimdi tavsiye eder misiniz?

Üzerinden uzun zaman geçmiş ama hâlâ kullanıyor musunuz ben de almayı düşünüyorum da şimdi tavsiye eder misiniz?
Okullar açıldığından dolayı şu an kullanmıyorum.

Almanızı öneririm. Zaten şu anki fiyatı da 130TL olması lazım. Konuda belirttiğim gibi internetinizin iyi olması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…