Valla hocam, dürüst olmak gerekirse, sınıf arkadaşlarım iyi kazanıyorlar.Başlamanı önermiyorum elindeki beş kuruş parayı da borsada alırlar![]()
Valla hocam, dürüst olmak gerekirse, sınıf arkadaşlarım iyi kazanıyorlar.Başlamanı önermiyorum elindeki beş kuruş parayı da borsada alırlar![]()
Vallahi hocam, dürüst olmak gerekirse, sınıf arkadaşlarım iyi kazanıyorlar.![]()
Öncelikle borsa kumar değildir. Din açısından da banka hisseleri ve içki vb. satan üreten firmalar dışındaki diğer hisseleri alıp satmakta da bir sakınca yoktur. Borsa sadece grafiklerden yapılan bir işlem değildir. Mantık çok önemlidir. Tabii bunu kazanmakta çok uzun zaman ister. Şunu da belirtmek isterim 3 - 5 kuruş kazanacağım diye borsaya girme. En az 10 - 15 katını kazanmaya bak. Ben bu miktardan aşağı düşmem.
Amacım büyük kazançlar elde etmek değil, yaşım 17.
Sınıf arkadaşlarına sorup başla sende iyi kazan burada boşa zaman kaybetme![]()
Dinimizce haram sayılan faiz ve içki den para kazanan bir kurumun hisselerini alıp satmakta o harama dahil olmaktır. Diyanet'ten araştırabilirsin. Yüzlerce hisse varken bir içkiciye kalmadık.Sakınca olup olmadığına kim karar veriyor?
Büyük dediğin 500TL civarı olduğuna eminim.Valla hocam, dürüst olmak gerekirse, sınıf arkadaşlarım iyi kazanıyorlar.![]()
Büyük dediğin 500TL civarı olduğuna eminim.
Girme kardeşim. 500 TL için girilmez.Zaten sınıfta çoğu kişi yeni başladı, normalde birisi çoktan başlamıştı ve çoğu kişi ona özendi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.