Boş port varken yok saçmalığı

djsimal20

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, bundan 2 gün önce adresimi sorguladım. İnternet vardı 80 MB hız desteklediğini öğrendim.

Bu gün sorguladım adresimde altyapı yok diyor.

İnternet yeni geldi sorgulama yaptığım adres köy 2 gün önce kutu kondu ve işlemler bitti.

Bu saçmalık nedir ve 37 numaram sorguluyorum çıkmıyor. Ama 35 numarayı sorguluyorum 81 MB olarak görünüyor.

Bunu nasıl çözebilirim 35 numara için başvuru yapsam ama 37 numaraya bağlantı verilecek desem olur mu sizce ve birisi bana verilen portu kullanabilir mi?

Açık adresim: Aydın /bozdoğan akseki mAh. No: 37.

Dosya Ekleri

• 16092453262231903184655.jpg
    16092453262231903184655.jpg
    178,9 KB · Görüntüleme: 88
Merhaba arkadaşlar, bundan 2 gün önce adresimi sorguladım. İnternet vardı 80 MB hız desteklediğini öğrendim.

Bu gün sorguladım adresimde altyapı yok diyor.

İnternet yeni geldi sorgulama yaptığım adres köy 2 gün önce kutu kondu ve işlemler bitti.

Bu saçmalık nedir ve 37 numaram sorguluyorum çıkmıyor. Ama 35 numarayı sorguluyorum 81 MB olarak görünüyor.

Bunu nasıl çözebilirim 35 numara için başvuru yapsam ama 37 numaraya bağlantı verilecek desem olur mu sizce ve birisi bana verilen portu kullanabilir mi?

Açık adresim: Aydın /bozdoğan akseki mAh. No: 37.
Hangi ISS'ye başvurdun? TTNET denen yüzsüz firma diğer TT altyapılı ISS'lere bilerek az port veriyor. TTNET'e başvurunca port var derler kesin.

Benim de başıma geldi. Türk Telekom başka bir servis sağlayıcıdan abonelik açtırmak isteyince adresinizde boş port yok demişti, olduğunu biliyordum. Şikayetçi oldum ve ertesi gün port açılıverdi 🙂 TT bilerek işleri zorlaştırıyor.

Benim başıma da geldi. Türk Telekom başka bir servis sağlayıcıdan abonelik açtırmak isteyince adresinizde boş port yok demişti olduğunu biliyordum. Şikayetçi oldum ve ertesi gün port açılıverdi 🙂 TT bilerek işleri zorlaştırıyor.

Nereye şikayet ettiniz acaba detaylı bilgi verebilir misiniz?

Nereye şikayet ettiniz acaba detaylı bilgi verebilir misiniz?

Yeni olan bir tecrübe değil aradan yıllar geçti nereye şikayet ettiğimi hatırlamıyorum. Ayrıca 3 ay önce de TurkNet'e geçmek istediğimde yine zorluk çıkardılar. Adres yanlış, adreste kimse yok gibi bahanelerle geldik deyip gelmiyorlardı. 1 aylık mücadeleden sonra Türksat Kablonet'e geçiş yaptım. Şimdi onu kullanıyorum. Türk Telekom'un bize gelmediniz diye caydırma çabaları bunlar.

Bu çoğu yerde olan bir sorun internet bağlamıyorlar veya işlerine gelmiyor anlamıyorum çok fazla şikayete rağmen 5 ay boyunca internetsiz bıraktılar çözüm olarak superbox almak zorunda kaldık.

Yeni olan bir tecrübe değil aradan yıllar geçti nereye şikayet ettiğimi hatırlamıyorum. Ayrıca 3 ay önce de TurkNet'e geçmek istediğimde yine zorluk çıkardılar. Adres yanlış, adreste kimse yok gibi bahanelerle geldik deyip gelmiyorlardı. 1 aylık mücadeleden sonra Türksat Kablonet'e geçiş yaptım. Şimdi onu kullanıyorum. Türk Telekom'un bize gelmediniz diye caydırma çabaları bunlar.

Cidden Allah belasını versin bunların kazık gibi fiyat veriyorlar 2 gün önce port var gözüküyor şimdi ise bana verilen portu iptal ediyorlar. Mahkemeye başvuru yaparım madem illa zora koşacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı