Boş Port Yok Problemi

• Konuyu başlatan 192269
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 23.315
Bana CEO'nun da bir suçu yok gibi geliyor aslında :LOL: gerektiği kadar port ekleniyor daha fazlası gereksiz masraf olur. Türk Telekom çalışanları da nasılsa biz şirketten maaşımızı alıyor muyuz alıyoruz şirketin yeni müşteri kazanamaması umurumuzda değil kafasında olduğu için oluyor böyle sorunlar.
Çalışanlar rahatsa port yoksa yönetim bunu görmezden geldiği içindir.
Neyse benim telekomla işim yok var aslında altyapı VAE'de beni bağlamıyor.
56 TL'ye 32 Mbps alıyorum 42 görüyorum siz o kadar para taahhütle sömürülmeye devam edin bol şans sana kardeşim. ;)

Aradan biraz zaman geçti ama son bir bilgilendirme yapayım. 444 0 375'ten beni aradılar ve ildeki altyapının 2019 yılında Yatırım Fonu zamanında konuşulacağını söylediler. Port eklenecekse ondan sonra eklenecekmiş yani, acelem olduğu için bu yatırım fonunun ne zaman olacağını da soramadım.

Aradan biraz zaman geçti ama son bir bilgilendirme yapayım. 444 0 375'ten beni aradılar ve ildeki altyapının 2019 yılında Yatırım Fonu zamanında konuşulacağını söylediler. Port eklenecekse ondan sonra eklenecekmiş yani, acelem olduğu için bu yatırım fonunun ne zaman olacağını da soramadım.
Merhabalar konuyu tekrardan açtım bir şeyi merak ettiğim için. En sonunda nasıl sonuçlandı? Şu an tarih 10-03-2021 ve kendine internet bağlatmak isteyen bir arkadaşıma da boş port yok dediler. Ve ona da 24 ay sürebilir dediler. Sizin sorununuz çözüldü mü merak ettim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı