Boş Yapalım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir gün bir adam varmış. Ben öleceğim, öleceğim diyor imiş. Fakat kimse inanmıyor muş. Bu adam ölmüş. Mezar taşına ben öleceğim, ben öleceğim dedim, bana inanmadınız yazdır mış? Şimdi akıllar da ki tek soru işareti. öldü ise mezar taşına nasıl bu sözü yazdırdı 🤔

Bir gün bir adam varmış. Ben öleceğim, öleceğim diyor imiş. Fakat kimse inanmıyor muş. Bu adam ölmüş. Mezar taşına ben öleceğim, ben öleceğim dedim, bana inanmadınız yazdır mış? Şimdi akıllar da ki tek soru işareti. öldü ise mezar taşına nasıl bu sözü yazdırdı 🤔
:think

2017 Formula 1 sezonu, motor sporlarının yönetici organizasyonu Uluslararası Motorsporları Federasyonu tarafından en üst seviye açık tekerlekli tek koltuklu yarış serisi olarak tanınan Formula 1 Dünya Şampiyonasının 71. sezonu. 2017 Formula 1 sezonuna bu yıl 10 takım, toplamda 20 pilot ile gerçekleşmektedir. Vikipedi
Tarih: 26 Mar 2017 – 26 Kas 2017
Kazanan
Lewis Hamilton

Lewis Hamilton

Ben dün Sylveon kışkırtma yapmışım.

Nedense benim haberim yok.

B450M S2H deyince aklıma hep "Macarena" gelir.

Tabii ki, gentleman.
Yav hocam, şurada ikimiz de espri yapıyoruz. Birbirimizi kırmaya ne gerek var?

Sistem özelliklerini belirtir misin ?
Çöpten bulduğum işlemci, RAM ve hafıza olarak beynim, kasa olarak yoldan geçen pizzacıdan çaldığım pizza kutusu, ekran kartı olarak gözlerim ve fare olarak gerçek bir fareye USB kablosu bağlanmış halde.

(!)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı