Bosch'da çırak olarak çalışmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nameless member

Femtopat
Katılım
4 Aralık 2021
Mesajlar
49
Bosch yetkili serviste çırak olarak çalisiyorum. Eğer bu işte devam edip teknisyen olursam ayda 6500 liraya çalışacağım günde 10 saat(işler yoğunsa bazen akşam 8 ya da 9'a kadar sürebiliyor) ve haftada bir gün nöbetçilik var ve nöbetçi olan kişi akşam 8'e veya 10'a kadar çalışıyor. Haftada toplam olarak 62 saat çalışılıyor(ulaşımı sayarsak 69 saat)(bazen nöbetçilik uzun sürüyor ve haftalık çalışma saati 64 saat oluyor ve işler yoğun olduğu zaman bazen haftada 65 saat 68 saat ve ustune çıkabiliyor(iş yerine ulaşım ve yemek masrafları işveren tarafından karşılanıyor ve saat 6.30'dan sonra yapilan işlerden alınan ücret işçinin oluyor). Sizce bu işte çalışmaya devam edip teknisyen olmalı mıyım yoksa başka bir ismi bulmalıyım?
 
Başka bir mesleğe ilginiz varsa başka meslek bulun. Ancak tabii ki ülkeye yetkili serviste lazım herkes yüksek bir yerlerde çalışacak diye bir kaide yok.
 
Bence devam boşta kalma sıkıntısı olabilir teknisyenlikten sonrası rahat.
 
Bosch'a çalışmıyorsan, altın bilezik olacaksa bu bir iki ayı değerlendirebilirsin. Sonrasında diğer markaları nasıl tamir edersin, malzemeler nereden alınır öğrenirsen kendi servisini kurabilirsin.
 
Bosch'da çırak olarak haftada 60 saat 300 liraya çalışıyorum. Toplam aylık olarak 122 lira aliyorum. Sizce bu işte çalışmaya devam etmeli miyim?
 

Hata! Bir sorun ile karşılaştık.​


Bu üye profilinin görüntülenmesine sınır getirdi.😆
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı