Boss Bilişim güvenilir mi?

Ürün dün akşam kargoya verildi. Şu an yolda bakalım ne gelecek.

Aynı mouse u almak için araştırırken buldum ben de boss bilişimi. Kargonuz ulaşınca tecrübelerinizi aktarırsanız çok sevinirim hocam. Umarım bir sorun yaşamazsınız.

Ürün elime geldi paketin uzun süredir depoda durduğu çok belliydi her tarafı buruşmuş bir paket geldi elime. Paketin güvenlik etiketi sağlamdı üründe de herhangi bir problem yoktu.

Herkesi dolandıran Nanokatalog benzeri gibi geldi. Ayrıca nanokatalog sitesi neden kapatılmadı ki?

Harun Bey, meğer hala anlatamamışım; firmanın N11'de mağazası var. Stokta olan ürünler "1 gün" ibaresiyle belirtiliyor. Çoğu ürün istek üzerine getirildiğinden (9 gün yazanlar stokta olmayanlar. Max 45-50 günde geliyor.) stok sormadan alışveriş yapıp sonra karalamaya başlıyorlar (Sadece bir üyeyim, çok öncelerden araştırma yapmıştım).
Tabi bilgimiz bu yönde, ilerisini kimse bilemez...

nanokatalog da getiriyordu herşeyi, ta ki dolandırana kadar. Hiç bir para iadesi yapılmadı. Umarım nano değildir bu firma.

Yasaklı siteler bölümüne bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…