inşallah gelirde kurtulursun.Kargonuzun ulaşmasına sevindim, iyi günlerde kullanın. Ben hala beklemekteyim, 16 gün oldu ancak hala kargo bilgisi verilmedi. Umarım bu hafta içi gelir kargo..
inşallah gelirde kurtulursun.Kargonuzun ulaşmasına sevindim, iyi günlerde kullanın. Ben hala beklemekteyim, 16 gün oldu ancak hala kargo bilgisi verilmedi. Umarım bu hafta içi gelir kargo..
23 Haziran’da Nintendo Switch için bir oyun sipariş etmiştim. Ürünün sayfasında en fazla 9 iş günü içinde gelir yazıyordu, ama hala gelmedi.
Sipariş ettiğim ilk günden beri “Siparişlerim” adlı bölümde “Tedarik Ediliyor” olarak gösteriliyor.
Attığım maillere cevap geliyor, ama hep kopyala-yapıştır tarzı bot cevapları ve maillerde hep tedarik edildi, kargolandı diyor ama sayfada daha demin de dediğim gibi hala “tedarik ediliyor”.
Sanırım yurt dışından falan getirtip öyle kargoluyorlar, ama bunu sitelerinde açıkça belirtmeleri lazım.
İade edip Gizala’dan almayı düşünüyorum açıkçası.
Daha bugün 4 aydır ürün bekleyen ve hala gelmeyen birini gördüm. Üstteki yorumların çoğu da bu yönde. Almanızı tavsiye etmiyorum.Sipariş veren herksin eline ürün ulaştımı PS4 Pro almak istiyorum ama çekiniyorum 3K para yanmasın şimdi.
peki n11 mağazalarından alsam sorun çıkar mı kral tabi öncesinde arayıp stok durumunu öğrenicemDaha bugün 4 aydır ürün bekleyen ve hala gelmeyen birini gördüm. Üstteki yorumların çoğu da bu yönde. Almanızı tavsiye etmiyorum.
Sitelerinde tahmini teslimat 1 gün yazıyorsa stok var demek oluyormuş. 9 gün yazarsa kesinlikle alma derim. Arada büyük bir fiyat farkı varsa ve 1 gün yazıyorsa riske girilebilir. Yine de ben girmezdim.İstanbul'da olup yerlerinden almaya gidecek bir babayiğit yok mu ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.