Boy nasıl uzatılır?

swynZz

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
Açık şekilde konuşacağım 2010 doğumluyum kime göre 14 kime göre 15 hadi 15 diyelim 15 yaşındayım ve 1.48 boyum var. Bu çok kısa nasıl uzatabilirim? Genetik çok etkili biliyorum. Bana şu sporu falan yap demezseniz sevinirim özellikle basketbol ve yüzme yüzmeye 7 yaşındayken başladım ve hiç öğrenemedim 11 yaşına kadar gittim.
Basketbolu da yapamıyorum, tek yapabildiğim futbol sizce ne yapabilirim? Boy uzatmak için liseye geçeceğim ve boyumun uzamasını istiyorum artık.

Açık şekilde konuşacağım 2010 doğumluyum kime göre 14 kime göre 15 hadi 15 diyelim 15 yaşındayım ve 1.48 boyum var. Bu çok kısa nasıl uzatabilirim? Genetik çok etkili biliyorum. Bana şu sporu falan yap demezseniz sevinirim özellikle basketbol ve yüzme yüzmeye 7 yaşındayken başladım ve hiç öğrenemedim 11 yaşına kadar gittim.
Basketbolu da yapamıyorum, tek yapabildiğim futbol sizce ne yapabilirim? Boy uzatmak için liseye geçeceğim ve boyumun uzamasını istiyorum artık.
Knk zaten uzamaya faydası olan iki spora yapmicam demişsin. Doktora git hormon takviyesi falan yaparlar bence onun dışında bi çare olur mu bilemiyorum

Aile bireylerinin boylar da kısaysa yapacak bir şey yok. Boy uzatma diye bir şey de yok. Dengeli beslenmek, düzenli uyku ve spor gibi dış faktörlerle en fazla 4-5 santim uzarsın. Gerisi genetik.

Kanka zaten uzamaya faydası olan iki spora yapmayacağım demişsin. Doktora git hormon takviyesi falan yaparlar bence onun dışında bir çare olur mu bilemiyorum.

Aile bireylerinin boylar da kısaysa yapacak bir şey yok. Boy uzatma diye bir şey de yok. Dengeli beslenmek, düzenli uyku ve spor gibi dış faktörlerle en fazla 4-5 santim uzarsın. Gerisi genetik.

Annem hemşireydi anaokulundayken yaptırtmamış boy falan uzatacaklar diye organa zarar veriyormuş.

Daha gençsin benim birçok tanıdığım bile 150 160 boylarından 190lara kadar çıktı endişe etme akışına bırak ama mümkünse protein almaya özen göster.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı