Boy uzaması için citrulline malate mi gh Max mi tercih etmeliyim?

1 - Maksimum değerleri veriyorum
Kalsiyum: 2000 mg
Magnezyum: 450 mg
Protein: Kilona bağlı bir şey, 70 isen 56 gram protein alman gerekli
Karbonhidrat: Ne kadar alınmalı bilmiyorum ama gün içinde yeterince alıyoruz birçok şeyde karbonhidrat var zaten.

2 - Günlük beslenme sporcu gibi değil sağlıklı beslenmek olmalı, Büyüme hormonunu destekleyen yiyecekler tüketmeye çalış.

3 - GABA takviyesi hiç kullanmadım çünkü bu takviye hakkında uyarılar var, Kullanmanı şahsen önermem çünkü GABA beyin ve mekanizmamız ile ilgili bunun yerine sen biberiye çayı, Eğer kız kardeşin uzamak istiyorsa sana anlattıklarımı uygulasın artı olarak o melisa çayı içsin (Biberiye erkekler için, Melisa çayı kızlar için)

4 - Kreatin: Şu an kullanmana gerek yok şu anlık.
Glisin: Daha önce kullanmadım sen diyene kadar da öncesinde bilmiyorum ama yararlı bir şeye benziyor bende alacağım.
ZMA: Eğer sana attığım siyah kutuyu aldıysan ZMA almana gerek yok.
Ortinin, L-Dopa kullanmanı önermem çünkü bunlar mutluluk hissi veren hormonu tetikliyor bağımlı olma riskin var yani kısaca kullanma.

5 - Attığın ürün: Bilinen AÖL ve içinde AAKG var güzele benziyor, Türkiye'de yaşıyorsan bunu almanı önermem çünkü şu an ülkenin şartları göre çok pahalı, 1100 TL ve önerilene göre tükettirsen 1 ay dayanacak.

6 - Ben dik duruş 173 tüm şu an dik duruşla 185'e kadar erişiyorum, 183'te kaldım bir ara sonra deli gibi sabah ve akşam pilates egzersizleri yaptım ama aynı egzersizler değil her hafta daha farklı hareketler yaptım, Kısaca dışarıdan görsen ve tahmin etsen 186-188 arası bir tahminde bulunursun çünkü ayakkabıda biraz boy katıyor.

* Not: İstediğin kadar rahatsız edebilirsin keşke benim de böyle rahatsız ede bileceğim birileri olsaydı

* Not: Biberiye çayı almanı öneririm eğer boyunu günlük hayatta kafaya takıp, Senden uzun birini görünce keşke bende uzun olsaydım diyorsan al çünkü biberiyenin stres ve endişe yatıştırıcı etkisi var, bende de oluyordu şimdi çoğu kişiden uzun olduğum için artık hiç problemim olmuyor, Şimdi uzadığım için iş yerindeki insanlar dalga geçiyor :D

* Not: Ben 19 yaşındayım abi demene gerek yok.

* Not: En önemlisi bu bahsettiğim besin takviyeli yani supplementler eğer sporu gerçekten yapmayacaksan kesinlikle ve kesinlikle kullanma kendine zarar versin.

Hocam arjinin yerine sitrulin veya Sitrulin malate alsam bir fark olur mu? Bir de siz Glutamin'i kaç Gr kullandınız?
 
Hocam natures bounty D3 5000 iu adlı bir vitamin var internette pek bilgiye ulaşamadım kemik ve kas için D vitamininden güçlü olduğu boy uzamasına etki ettiğini öğrendim sadece. Zararı var mıdır acaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
 
1 - maksimum değerleri veriyorum.
Kalsiyum: 2000 mg.
Magnezyum: 450 mg.
Protein: Kilona bağlı bir şey, 70 isen 56 gram protein alman gerekli.
Karbonhidrat: Ne kadar alınmalı bilmiyorum ama gün içinde yeterince alıyoruz birçok şeyde karbonhidrat var zaten.

2 - günlük beslenme sporcu gibi değil sağlıklı beslenmek olmalı, büyüme hormonunu destekleyen yiyecekler tüketmeye çalış.

3 - gaba takviyesi hiç kullanmadım çünkü bu takviye hakkında uyarılar var, kullanmanı şahsen önermem çünkü gaba beyin ve mekanizmamız ile ilgili bunun yerine sen biberiye çayı, eğer kız kardeşin uzamak istiyorsa sana anlattıklarımı uygulasın artı olarak o melisa çayı içsin (biberiye erkekler için, melisa çayı kızlar için)

4 - kreatin: Şu an kullanmana gerek yok şu anlık.
Glisin: Daha önce kullanmadım sen diyene kadar da öncesinde bilmiyorum ama yararlı bir şeye benziyor bende alacağım.
ZMA: Eğer sana attığım siyah kutuyu aldıysan ZMA almana gerek yok.
Ortinin, l-dopa kullanmanı önermem çünkü bunlar mutluluk hissi veren hormonu tetikliyor bağımlı olma riskin var yani kısaca kullanma.

5 - attığın ürün: Bilinen AÖL ve içinde aakg var güzele benziyor, Türkiye'de yaşıyorsan bunu almanı önermem çünkü şu an ülkenin şartları göre çok pahalı, 1100 TL ve önerilene göre tükettirsen 1 ay dayanacak.

6 - ben dik duruş 173 tüm şu an dik duruşla 185'e kadar erişiyorum, 183'te kaldım bir ara sonra deli gibi sabah ve akşam pilates egzersizleri yaptım ama aynı egzersizler değil her hafta daha farklı hareketler yaptım, kısaca dışarıdan görsen ve tahmin etsen 186-188 arası bir tahminde bulunursun çünkü ayakkabıda biraz boy katıyor.

* Not: İstediğin kadar rahatsız edebilirsin keşke benim de böyle rahatsız ede bileceğim birileri olsaydı.

* Not: Biberiye çayı almanı öneririm eğer boyunu günlük hayatta kafaya takıp, senden uzun birini görünce keşke bende uzun olsaydım diyorsan al çünkü biberiyenin stres ve endişe yatıştırıcı etkisi var, bende de oluyordu şimdi çoğu kişiden uzun olduğum için artık hiç problemim olmuyor, şimdi uzadığım için iş yerindeki insanlar dalga geçiyor :D

* Not: Ben 19 yaşındayım abi demene gerek yok.

* not: En önemlisi bu bahsettiğim besin takviyeli yani supplementler eğer sporu gerçekten yapmayacaksan kesinlikle ve kesinlikle kullanma kendine zarar versin.

Hocam öncelikle nasıl uzadınız anlam veremedim gerçekten bu şekilde uzadın mı ve şu an güncel boyun nedir ona göre bende senin önerilerine uyacağım yaş 17.
 
Genetiğin çok ilerisine gidemiyorsunuz hocam. 5 cm oynar maksimum. Anne baba boyunun ortalamasının 175-165 ortalaması 170+10-12 civarı yani annesi 165 babası 175 olan birisinin 182 üstünü görmesi çok olası değil. 178 de kalabilir 180 civarlarında da olabilir. Esneme ve postüre önem verirseniz kemik sertleşme yaşınıza kadar uzarsınız yavaş da olsa.
 
180 diye biliriz.

Ama tekrar söylüyorum tamamen tesadüf ola bilir ya da olmayada bilir, Ama eğer araştırırsan şey "Hiç bir ürün boy uzatmaz" efsanesi var bu efsane doğru fakat, Ürünler boy uzamana yardımcı ola bilir eğer halen büyümen aktif halde ise.
Ben 1.75 civarındayım yaşım 18 oldu daha geçen hafta boyumu ulaşabileceği Max seviyeye çıkarmak istiyorum yani takviye önermeni istiyorum ama sadece gerekli olanları en almam gereken en gerekli olanları o argivit focus magnezyum vs hangisi ise söyler misin
 
Ben 1.75 civarındayım yaşım 18 oldu daha geçen hafta boyumu ulaşabileceği Max seviyeye çıkarmak istiyorum yani takviye önermeni istiyorum ama sadece gerekli olanları en almam gereken en gerekli olanları o argivit focus magnezyum vs hangisi ise söyler misin?

Boy genetiktir, bu tür ürünler seni uzatmaz etki etse bile Max 2-3 cm eder.
 

Geri
Yukarı