Boy uzaması için neler yapılabilir?

Jones

Decapat
Tavsiyesi olan var mı şu an boyum 165 babamı geçmiş durumdayım sülale kısa boyumu en fazla kaç cm yapabilirim lütfen deneyimi olanlar yazsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşın 20 gözüküyor, soruya bakarsak sallamasyon bir rakam. İstikrarlı basketbol ve barfiks gibi esneme sporları ve antrenmanlar yaparsan ve düzenli vitaminli beslenir isen ivme kazandırır veya katkı sağlamış olur. Ama genetik olarak bir yerde duracaksa orada durur. Kodlamada ne varsa o, fazlası 3-4 cm olur.

Tavsiyesi olan var mı şu an boyum 165 babamı geçmiş durumdayım sülale kısa boyumu en fazla kaç cm yapabilirim lütfen deneyimi olanlar yazsın.
Sadece bisiklet sürerek 1 yılda 1.54'ten 1.64 oldum bildiğin yaşıma göre cüceydim bisiklet sürmeni tavsiye ederim ama seleyi yüksekte kullanarak yoksa bir gelişme kaydedemezsin ama hareket yapacaksan BunnyHop ve benzeri bu tür hareketler atmalı zıplamalı ve vücuttaki tüm kasları çalıştırır basketbola gitmek istemiyorsan bisiklet sürmeni şiddetle öneriyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı