Rehber Boy uzaması

Tamamen karanlık olması yeterli demiş ancak nasıl karanlık? Akşam karanlığını anladık ama sabah nasıl karanlık olacak? Yani odanın içerisine güneş ışığı girmemesi yeterli olur mu?

Bu duruma yapacak bir şey yok. Arkadaşların bu durum ile alay ediyorsa veya dışlıyorlarsa onlarla ilişkini kesmeni öneririm. Zira olgun birisi alay etmez.
Alay etmiyorlar ancak insan yine de kötü oluyor.

19 yaşındayken böyle hissetmen normal. 5 yıl sonra bu hissinden zerre kalmayacak göreceksin.
Aslında şuanda da çok kafama takmıyorum. 1.94 arkadaş olunca bazen bazen o düşünceler geliyor lan çok mu kısayım diye

Boyunuzun uzun olması bazı hastalıklara kapı açıyor olabilir

Örnek makale: Boy uzunluğu ve kanser ilişkisi
genetik hastalık anne ve baba tarafında hiç yok kısa olmam da avantaj sevindim o yüzden.

Bu kadar takılmanıza ben tilt oluyorum. Genetik sadece boydan ibaret mi? Hangi ailede doğduğun, hangi ülkede doğduğun, genetik psikolojik rahatsızlıklar, genetik saç dökülmesi ve daha bir ton şey böyleyken insanların şu sıralar sadece boya kafaya takmaları uzun boylu birisi olarak rahatsız ediyor.

Bunun sebebi tamamen popüler kültürden ibaret senin de boyun 187 olmasına rağmen sende takıyormuşsun sosyal medyada insanlar(özellikle kızlar çok yapıyor) 190 altı kendine erkek demesin gibi cümleler çok etkiliyor komik olduklarını düşünüyorlar ama çok fazla insan etkileniyor ben de dahilim buna. Ben de 16 yaşımdayım 173 boyum var. Annemin boyu 160 babamın boyu 176 akrabalardan 180'i geçen yok saçlarım beyazladı vallahi bu durumdan.

Bunun sebebi tamamen popüler kültürden ibaret senin de boyun 187 olmasına rağmen sende takıyormuşsun sosyal medyada insanlar(özellikle kızlar çok yapıyor) 190 altı kendine erkek demesin gibi cümleler çok etkiliyor komik olduklarını düşünüyorlar ama çok fazla insan etkileniyor ben de dahilim buna. Ben de 16 yaşımdayım 173 boyum var. Annemin boyu 160 babamın boyu 176 akrabalardan 180'i geçen yok saçlarım beyazladı vallahi bu durumdan.

Ben takıyorum çünkü sınıfta ki en uzun benim ve kendisine hiçbir şey yapmamiş olmama rağmen bana düşman olanlar var. Beni kıskandıkları için yapıyorlar ancak onlara acıyorum çünkü benim sorunlarımı bilmeden kıskanıyorlar ve onlar da sosyal medyadan etkileniyorlar normal olarak.

Sosyal medya konusuna gelirsek. Bende o videolara maruz kaldım ve beynimin içine edilmiş gibi hissetikten sonra sosyla medyayi bıraktım. Sana da tavsiye ederim. Ayrıca uzamak için daha zamanımız var.

Ben takıyorum çünkü sınıfta ki en uzun benim ve kendisine hiçbir şey yapmamiş olmama rağmen bana düşman olanlar var. Beni kıskandıkları için yapıyorlar ancak onlara acıyorum çünkü benim sorunlarımı bilmeden kıskanıyorlar ve onlar da sosyal medyadan etkileniyorlar normal olarak.

Sosyal medya konusuna gelirsek. Bende o videolara maruz kaldım ve beynimin içine edilmiş gibi hissetikten sonra sosyla medyayi bıraktım. Sana da tavsiye ederim. Ayrıca uzamak için daha zamanımız var.

187 boy Türkiye standartlarında bayağı uzun bir boy insanlar o boyda manken oluyor hiç canını sıkma derim. Sosyal medyada bu boy konusunu açan kızların boyu 150 ile 160 arası bir şey ve benim anlamadığım nokta insanların boylarına laf ediyorlar kendilerinin özellikleri neler ve bize ne sağlayacaklar?

Tamamen karanlık olması yeterli demiş ancak nasıl karanlık? Akşam karanlığını anladık ama sabah nasıl karanlık olacak? Yani odanın içerisine güneş ışığı girmemesi yeterli olur mu?
Ben odaya güneş ışığı girmemesi için siyah perde taktım. Işığı odaya hiç geçirmiyor

21-22'ye kadar uzuyoruz genelde hocam kızlarda 15-16 arasında bitiyor boy uzaması bu arada sakal çıkması falan demişsiniz üstteki mesajda gördüm hiçbir alakası yok sakalla boyun uzamaya devam edersiniz 21'e kadar veya 22 bende 18'im 182'yim hedefim 1.86 olursam iyi :)
Ben de 13 yaşında 176 boyundayım 190 olmak istiyorum. Umarım başarırım.

Ben de 13 yaşında 176 boyundayım 190 olmak istiyorum. Umarım başarırım.

13 yaşında 1.76 çok iyi bu arada 1.90 olursun eğer genetiğin iyiyse ben 1.81'de kaldım yaşım 18 yeni girdim belki de 1.85 olurum bilmiyorum kardeşim 1.73 benimle aynı duruyor neredeyse çok berbat bir duygu umarım 3-4 cm uzarım bende :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı