Boya BY-M1 mikrofon bilgisayarda çalışmıyor

Kayrakkus

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Palit Rtx 3060 12 GB, 16 GB RAM 3200 mhz, İ5 10600 KF, 1 TB harddisk, 500 GB m2 SSD
Meslek
Öğrenci
Telefonda denedim oldu fakat bilgisayara gelince olmadı denedim forumlara baktım dönüştürücü lazım diyorlardı dönüştürücü aldım olmadı dönüştürücü takılı değil diyor ne yapmalıyım?

Aynı mikrofon bende de var, bilgisayar tek jak ise çalışmaz elbette. Masaüstü bir bilgisayarda çift jak girişi olduğu için çalışıyor. Ayrıca Boya BY-M1 sorunları olan bir mikrofon, ürününüz sorunlu olabilir.

Böyle bir şey oluyor dönüştürücü takılı değil diyor. Ve tek jak değil.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1372490

Böyle bir şey oluyor dönüştürücü takılı değil diyor. Ve tek jak değil.
Dönüştürücü takılı değilken USB Audio Device yazan giriş aygıtı gözüküyorsa dönüştürücüyü görmüyor demektir. Fakat dönüştürücüyü taktığınızda gözüküyor, çıkardığınızda gidiyorsa dönüştürücü takılıdır. Ben sorunun mikrofonda ya da dönüştürücüde olduğunu düşünüyorum.
Telefonda çalıştığını belirtmişsiniz görmemişim o kısmı. Dönüştürücüde sorun olabilir. Eğer dönüştürücü çalışıyorsa bilgisayarınıza güncel ses driverlarını yükleyin.

Deneyeceğim. Bir de o USB device webcamin mikrofonu.
Herhalde dönüştürücü bozuk. Çünkü çıkardığımda gitmiyor. Burada takılı değil.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Çok çabuk bozulan bir cihaz bu, ben de tecrübe ettim. Hiçbir sorunu olmayan, aylardır elimi bile sürmediğim Boya BY-M1 artık ses vermiyor.

Ben telefondan kayıt alacağım o zaman ama dönüştürücüyü de deneyeceğim belki dönüştürücü bozuktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…