Boyum yüzünden terkedildim

mento

Hectopat
Arkadaşlar 2 aylık ilişkim bittibiraz moral almaya geldim. Sevgilim 169'du benim boyum da 188. son mesajı ben topuklu giydiğimde aramızda pek bir şey kalmayacak. Normalde boy takıntısı asla olmayan bir insanım, yani 160 bile olsam takmam ama bu yüzden terk edilince çok koydu be. Ki ortalama bir boydayım da kısa da değilim ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 2 aylık ilişkim bittibiraz moral almaya geldim. Sevgilim 169'du benim boyum da 188. son mesajı ben topuklu giydiğimde aramızda pek bir şey kalmayacak. Normalde boy takıntısı asla olmayan bir insanım, yani 160 bile olsam takmam ama bu yüzden terk edilince çok koydu be. Ki ortalama bir boydayım da kısa da değilim ki.
Hocam ne güzel, embesil bir kızdan kurtulmuşsunuz.

Tamam, Burj Khalifa'nın fotoğrafını at ve "yeni sevgili ayarladım sana" diye altına yaz.

Cidden öyle bir kızı kafana takmayacaksın, değil mi? Yok efendim bu kısaymış, yok efendim böyleymiş de şöyleymiş. Soruyorum sana ey dost, bu kız topuklu ayakkabı yerine Pirelli P Zero lastik mi giyiyor?

Ayrılmak istemiş senden ve bahanesi bu olmuş. Takma lütfen kafana.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı