Boyumdan Memnun Değilim

Dostum 1.77 gayet iyi bence. Daha lise 1'sin gerek yok takma böyle şeylere. 3-4 seneye rahat 1.84-1.85 olursun. Yaşım 19 boyum 1.95... Uzun olmayı hiç tavsiye etmiyorum. Avantajları var tamam ama bir o kadar da dezavantajları var. Evet biraz da genetiğe bağlı. Bizimkilerin yarısı uzun. Ama en uzunları benim. Umarım kemik gelişimim durmuştur da çökmeye başlayıp kısalırım. :(
Sen şimdiden spor yapmaya başla fitnessla ilgilen 3 4 seneye aslan gibi olursun.

Dostum 1.77 gayet iyi bence. Daha lise 1'sin gerek yok takma böyle şeylere. 3-4 seneye rahat 1.84-1.85 olursun. Yaşım 19 boyum 1.95... Uzun olmayı hiç tavsiye etmiyorum. Avantajları var tamam ama bir o kadar da dezavantajları var. Evet biraz da genetiğe bağlı. Bizimkilerin yarısı uzun. Ama en uzunları benim. Umarım kemik gelişimim durmuştur da çökmeye başlayıp kısalırım. :(
Sen şimdiden spor yapmaya başla fitnessla ilgilen 3 4 seneye aslan gibi olursun.
1.90 olma ihtimalim var mı? Sizce çevremdekiler'de 1.90 olursun diyorlardı.

Neden küçük yaşlarda herkes boya takılıyor anlamıyorum. Şimdiden söyleyeyim uzun olduğun zaman da boyunu beğenmeyeceksin muhtemelen ve yine senden uzun kişiler olacak. Benim boyum 190 cm ama 180 civarı olsaydı da fena olmazdı. Yine de memnunum. Bana göre uzun olmanın tek dezavantajı, "Oha boya bak, nasıl bu kadar uzunsun, sulak alanda mı yetiştin?" gibi cümleler peşini bırakmıyor. 🖕 Çok bir olayı yok ama bir süre sonra sıkıcılaşıyor.

Neyse boya takılmayın, kendinizi geliştirin. 170 cm olup dünyanın en zenginlerinden olduğunda, alanında en başarılı insanlardan olduğunda kimse boyuna bakmayacak.

Bana göre uzun olmanın tek dezavantajı, "Oha boya bak, nasıl bu kadar uzunsun, sulak alanda mı yetiştin?"
Bu cümleyi söyleyenlerin kafasına şaplak atasım geliyor artık.
Her gören soruyor be mübarek.

Ben 13 yaşımda çok net hatırlıyorum 155 tim. Herkes kısa diye dalga geçiyordu benimle. 15 yaşıma geldiğimde ise 168 olmuştum. 18 yaşıma geldiğimde ise 187 santimetreye ulaştım. Şu an 189'um.
Lise 1 de 177 isen daha 10 santimetre uzarsın diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı