Boyun Ağrıması

Boyun ağrısının sebebi büyük ihtimalle duruş postüründen kaynaklı. Doğru postürde oturmayı öğrenmelisin. Kitaba doğru eğilme, kitapla başın arasında 30cm kadar mesefa olsun.
Bakma şeklimi genel olarak çizdim. Yani kafam normal masaya koyulan kitaba bakma açısında. Başka nasıl durabilirim ki?
dsfac.png

Paint yeteneklerimi konusturdum. Ben sandalye, masada okuyacaksam bu sekilde okurum, boyun agrisi da cekmem. Yani full aşağı bakmak yerine dik oturduktan sonra, açılı bir şekilde eğerek bak. Elinde okursan daha rahat edersin belki.

Adsız.png

Paint yeteneklerimi konusturdum. Ben sandalye, masada okuyacaksam bu sekilde okurum, boyun agrisi da cekmem. Yani full aşağı bakmak yerine dik oturduktan sonra, açılı bir şekilde eğerek bak. Elinde okursan daha rahat edersin belki.

Eki Görüntüle 413128
Doğru olan pozisyon ilk pozisyon. Tabii ikincisi de doğru ama kitabı o şekilde tutarak soru çözmek zor olsa gerek.

Doğru olan pozisyon ilk pozisyon. Tabii ikincisi de doğru ama kitabı o şekilde tutarak soru çözmek zor olsa gerek.
Test mi çözüyormuş? Ben normal kitap sandım. Test ise 1. pozisyon iyi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı