Bozuk laptoptan masaüstüne geçmek mantıklı mıydı?

Tamirci bence kazık fiyat teklif etmiş gibi geldi ama.

Tek sıkıntı ekran kartı olduğundan 5-6 öder kurtulurum diyordum ama ekran kartı yeni nesil laptoplarda gömülü olduğundan kaynaklı en ufak şeylerde direkten anakart değişimine gidiyorlar utanmadan. Ayni durumdan muzdarip birçok tanıdığımda var. Kullandigim laptop 82EY00D2TX_ Lenovo, almayi düşünen varsa almasin.

27 kya 4050'li laptoplar var nereye yaptırıyosun reis söyle de uzak duralım :D
Kendi garantisi dostum.
 
Bu arada Arc A750, neredeyse RTX 3060 ile aynı performansı verdiği söylenmiş forumlarda. Bazı karşılaştırma siteleri Arc A750'nin daha iyi olduğunu söylüyor ve arada 5.000 Tl'lik bir fiyat farkı var.
 
Bu arada Arc A750, neredeyse RTX 3060 ile aynı performansı verdiği söylenmiş forumlarda. Bazı karşılaştırma siteleri Arc A750'nin daha iyi olduğunu söylüyor ve arada 5.000 TL'lik bir fiyat farkı var.

Oyun karşılaştırmalarina baktim. 10-20 FPS oynuyor ama zaten 75Hz monitör kullanacagimdan dolayi sıkıntı yaratacağını dusunmemekteyim.
 
Hocam sıfırı 20k bilgisayarin o daha da komik oldu. Ayrıyeten yaptirabilirsem başka yerde anında da satacağım. Ayni laptoptan çevremde kim aldiysa bin pişman.

Neden iyi bir ekran karti değil ki? Sürücüler kendini toparlasa 1 seneye falan kendine gelmez mi?

Türkiye de bu tamir piyasası çok garip, aynı aletin işlemci arızalı versiyonunu bulursan alıp bir tamirciye götürüp ekran kartı değişimi yaptırabilirsin aslında daha ucuza gelir.
 

Geri
Yukarı