Bozuk tabletin çalışan ekranı nasıl değerlendirilir?

SamsunLee

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, evde 2 tane ekranı sapa sağlam çalışan tabletim var birisinin şifresini unuttum, açamıyorum. Arduino ile vs. ETS 2 de gösterge sayacı gibi şeyler yapmak istiyorum veya o tabletin ekranını nasıl değerlendirebilirim? Teşekkürler.

Uygulama mağazasından macro deck adlı uygulamayı indir ve bilgisayarınada indir videolarını izle ev yapımı stream deckin var.

Arkadaşlar merhaba, evde 2 tane ekranı sapa sağlam çalışan tabletim var birisinin şifresini unuttum, açamıyorum. Arduino ile vs. ETS 2 de gösterge sayacı gibi şeyler yapmak istiyorum veya o tabletin ekranını nasıl değerlendirebilirim? Teşekkürler.
Eğer tabletin şifresini unuttuysan, açamıyorsan, hard reset yaparak tableti kullanabilirsin.

Hocam arduino için ekran yapamazsınız aslında çoğu şey için. Çünkü arduino uno gpu yok. O ekranı kontrol edemez. Hdmi ekran da olmaz çünkü hdmi dan gelen veriyi işleyecek çipin yok. Ee tabletin yokmu dersen işlemcide gömülü

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı