Rehber Brave İnternet Tarayıcısı

Hocam senkronizasyon ozelligi var mi? Yani baska cihazdan girince parolalar vs. aninda yeni cihazda erisilebilir olmasi falan.

Maalesef, yok. Şu anda en büyük eksiklerden biri Senkronizasyon. Çok fazla yer imi ve sitelerde geziyorsanız bu tarayıcıyı tavsiye etmiyorum. @talhamucurlu

İfadeler: acv
Reklam özelliği için indirenlere bilgi amaçlı ve çözümü bilen var mı diye yazıyorum: Bir iki hafta reklamlar geldi sonradan reklamlar kesildi. Çözümü bilen var mı?

Brave çok fazla RAM tükettiği için ve formattan sonra yüklemek zor geldiğinden indirmemiştim ama sonradan gizlilik ile ilgili araştırma yapınca Google Chrome ve Edge'nin çok fazla içerik kayıt ettiğini öğrendim. Google ile alaklı şeyleri tamamen bırakamayacağımız bir internet ortamında yaşıyoruz ama en aza indirmekte de yarar var diye düşündüm ve tekrar Brave tarayıcısını yükledim. Şimdi parola kaydedicisi bulunmadığı için true Key tarzı password Manager kullanmayı planlıyorum. Galiba Kaspersky Manager Brave eklenmiyor . Neyse şu anlık mcaafe true Key'de kullansam sorun olmaz. Zaten kullanacağım paralolar sadece sık girdiğim ve çalındığında önemi olmayan hesaplar olacak. Ha bir de konuda olan fishing sitesine çok rahat bir şekilde giriyor olması da sıkıntı. Mcaafe web advisor yüklemeye çalıştım ama bulamadım. Biraz araştırdıktan sonra dosya ile yüklenebileceğini buldum ve fishing testi sitesinde engelleme yapıyor. Bazı arkadaşlara yardımcı olabilir diye buraya bırakıyorum. McAfee® WebAdvisor. Mcaafe true Key kullanım açısından biraz kötüymüş. Kaspersky password Manager Brave ekleniyorsa indirmeyi düşünüyorum. Dosya uzantısıyla birlikte ekleyebilen varsa bilgi verebilir mi?

@277726 Konu içerisinde daha önceden yazmıştım. BitDefender ait TrafficLight uzantısı da bu yemleme adreslerini engelliyor.

Teşekkür ederim, mcaafe web advisor de engelliyor. Zaten dikkatli bir kullanıcı olduğum için bana yeterli olacaktır. Ben sadece Kaspersky password Manager hakkında bilgi arıyorum ama bulamadım. Sizin bir bilginiz olursa lütfen bana da yazın olur mu? Ha bir de bu BAT kazanma olayını açtıktan sonra Bitcoin tarzında bir wallet daha oluşturdu ve koşulları yanlışlıkla okumadan kabul ettim. Umarım bir sorun teşkil etmiyordur. Önerdiğiniz clear URL tam anlamıyla ne işe yarıyor onun hakkında da bilgi verebilir misiniz?

Hocam Vivaldi içinde bir rehber gelecek mi?

Braveye ön yargılarımı dağıttı.

Yeni sekme sayfasında bir türlü arka plana kendi yüklediğim resmi koyamadığım tarayıcı Brave, sal işte kendim koyayım fotoğrafı neden izin vermiyorsun . Bu arada çözümünü bilen yazarsa çok makbule geçer.
Edit: Eklentiler, yine imdadıma koştular. Infinite Dashboard isimli bir uzantı halletti problemi.

Para nasıl kazanılıyor anlayamadım tam olarak.
Bu reklamlar bildirim şeklinde mi gelecek? Benim tıklamam gerekecek mi? Ve kazandığım BAT'ları nakite çevirebilir miyim? 30-50 BAT arası kazanabilirmişiz sanırım. Ayda 40 BAT kazansam 10 dolar nereden baksan iyi para.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…