Rehber Brave İnternet Tarayıcısı

Ek olarak, tarayıcıya artık kendi duvar kağıtlarınızı koyabileceğiniz tema değiştirme butonu gelmiş.

Sizin kaç BAT'ınız var? Bende 1 dolar bile olmadı.

Sizin kaç BAT'ınız var? Bende 1 dolar bile olmadı.
Kullanımla alakalı çok sık kullanmalısın sürekli reklamlara tıklamalısınız. Benim 2-3 aylık 9 batım vardı. Bu ay hem mobilden hem de bilgisayardan sürekli reklam kovaladım, uğraştım ve Bilgisayar ve telefonda yaklaşık 4'er bat topladım. Ama cidden sürekli reklamlara tıkladım ve uğraştım. Beklentim senede 60 bat bat civarı toplamak. İki senede 120 bat civarı yapar. Bat değer kazansa ve 5-10 civarı bir şey olsa. 5 olursa 120x5=600 dolar yapar. Kendime yeni bir bilgisayar alırım diye hayal ediyorum. 2 olsa 240 dolar yapar bir telefon alabilirim. Ama amacım uzun vadeli yatırım yapmak ve değerlenmesini beklemek. Kripto paralardan hiç anlamam ama browser gayet kullanışlı ve kullanıcı sayısı olarak iyi durumda. İleride daha da iyi olabilir. Önü açık bence.

Reklamlar bazen gelmiyor ne yapmam gerekiyor hızlı kazanmak taktik var mı her reklama tıklıyorum.

Reklamlar bazen gelmiyor ne yapmam gerekiyor hızlı kazanmak taktik var mı her reklama tıklıyorum.
Sadece bildirim olarak değil, ana sayfanda gözüken reklamlardan da BAT kazanıyorsun. Ben yeni sekme sayfasını sürekli yeniliyorum. Tabi bu şekilde 20dakikada(tam emin değilim süresinden) en fazla 0.030 bat kazanma limiti falan olabiliyor. Sonra reklam görsen de bat kazanmıyorsun. Bir süre sonra tekrar yapabilirsin. Yani reklam gelmesini beklemene gerek olmayabiliyor. Mesela bu ay o limit daha düşük sanki. Mesela bazen 0.010 bat geliyor bazen 0.005 bat geliyor. Değişebiliyor yani. Onun dışında bir taktik hile vs. yok. Dediğim gibi limiti var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…