Rehber Brave İnternet Tarayıcısı

Sponsorlu görseller aktifti zaten bazen reklam düşmüyor sadece sıkıntım o yine de teşekkür ederim.

Hocam bana reklam gelmiyor ve hiç para kazanmıyorum. Ne yapabilirim?

Her ay başında sıfırlanan genelde ayın 14-15'i gibi sisteme yüklenen batlarım ayın 19. gününe gelmemize rağmen yüklenmedi. Sinir bozucu bir durum. Brave in önemli bir tarayıcı olduğunu düşünüyorum ama böyle devam ederse işleri zor.

Hesap açma için 2 bat lazım diyor ben daha her ay sıfırlandığından hesap bile hesap bile açamadım sen ne diyorsun saymadım ama rahat 3-4 ay olmuştur ben brave'ye geçeli ve bat konusundan reklam ayarlarını açalı.

Rahatlıkla 2 bat yapabilirsin bence öbür türlü zaten ayda 1 bat toplasan yılda 12 bat o da 100 tl falan yapar yani çekerken komisyonu var bilgilerini vermek var vs. Kafanı yormaya değmez. Ben bir ayda telefondan 3-4 bilgisayardan da 3-4 topluyorum. Tabi sürekli reklamlara tıklıyorum.

YouTube devam edeyim kafayı buna yormayayım daha iyi o zaman... Destek olur belki ayda bir iki sakız parası falan diye düşündüm ama değmezmiş gibi. En azından şimdilik YouTube'dan 4-5 ayda bir 200 kağıt çıkıyor. ne yapsam geri kapatsam mı reklam ayarını. Zırt pırt reklam gelip duruyor nasıl 2 bata gelemiyorum anlamadım gerçi. Çoğuna da tıklıyorum.

Yani 2 bat olur aslında bilemiyorum. Hiç olacak gibi değilse kapat hatta tercih sebebini bilmiyorum ama Edge daha hızlı gibi geldi bana. Bu arada ben telefondan da kullanıyorum bat için kullanırım dersen ikisini de kullan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…