Rehber Brave İnternet Tarayıcısı

Merhaba, bu yorumu Brave tarayıcısından yazıyorum. İlk başlar da hantal geldi ancak sonradan düzeldi, sorunum dışında her şeyi eski tarayıcım Opera GX ile ya aynı ya da daha iyi, ayrıca rehber de bahsettiğiniz eklentiler de çok işime yarayacak, teşekkür ederim. Sorunum ise şu;

Çıkışta silinecek şeyleri ayarlıyorum ancak bu kaydedilmiyor. Yardım ederseniz çok müteşekkir olurum.

Tarayıcıyı yönetici olarak çalıştırıp, seçtikten sonra kaydet diyerek test edin.

Olmazsa tarayıcıyı silmeden, yönetici olarak çalıştırarak tekrar kurun.

Senkronizasyon olayına bir çare bulabilen var mı?
Chrome'da olduğu gibi telefonda ya da pc'de açtığımızda mail adresine entegre şekilde ayarlar, yer imleri vs direkt olarak olarak yüklenebilir mi? Ben bulamadım.
Chrome'daki kadar kolay bir senkronizasyon yok maalesef. Ancak Sync chain başlatarak metin kodu veya QR ile telefon ya da bir başka bilgisayar ile senkronizasyon yapabilirsiniz. Senkronize edilecek şeyleri de bu şekilde seçebiliyorsunuz.

Cevap için teşekkürler fakat bu hiçbir işe yaramıyor malesef. Format attığımda gidiyor her şey.

Xbrowsersync eklentisi denediniz mi
Hayır ilk defa duydum. Ben mobilde reklam hadisesi yüzünden brave browser'a geçtim fakat sizin dediğiniz eklentini mobil versiyonda çalışıyor mu? Parolaları vs kapsıyormu ve bu ir güvenlik açığı oluşturur mu?

Kullandığım en iyi tarayıcı Brave'dir. Fox'ta çok ama çok güzel. Sadece sayfayı Brave'e göre birazcık yavaş yüklüyor.

Doğru, mobilde eklenti yok diye biliyorum kafam mull'a gitti. Firefox tabanlı tarayıcılarda mobilde eklenti desteği de vardı.

@26318

Hocam üstteki arkadaşın dediği gibi tıklanmıyor.
Yönetici olarak çalıştırdım, yine de kaydet seçeneği inaktif.

Opera'da olduğu gibi sol menüye WhatsApp eklenemiyor mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…