Rehber Brave İnternet Tarayıcısı

Brave reklam havuzuna ne kadar reklam verildiği, bulunduğun ülke ve sana çıkan reklama göre değişiyor. Net bir şey söyleyemiyorum. Çünkü bu özelliğini kullanmaya uğraşmadım. @Silinen üye
Anladım teşekkür ederim fakat tahmini bir hesabınız var mı?

Ben sitelerin bildirimlerini kullanmadığım için önerdiğim ayarlarda Google bildirim hizmetini kapalı olarak göstermişim. Sitelerden bildirim almak isteyenler şu ayarı açık tutsunlar.

Açık ara şu ana kadar kullandığım en işlevsel, en hızlı, en verimli tarayıcıdır kendisi. Kendisiyle yeni sayılır tanışmamız. 2019'un Haziran ayında tanışmıştım. İlk başlarda hoşuma gitse de çeşitli problemler sebebiyle kaldırıp Yandex gibi veya Microsoft Edge Chromium gibi alternatiflere yönelsem de son 2-3 aydır tekrardan kullanmaya başladım. Çok stabil, çok hızlı. Dahili reklam engelleyicisi olması sebebiyle ekstra eklenti çalıştırmaya gerek kalmıyor ve bu sayede daha az kaynak tüketiyor. Birazdan dizüstü bilgisayarımdaki Chromium Edge'i de kaldırıp Brave kuracağım. Umarım çizgisini bozmaz.

Kripto para mevzusu hakkında ise hiç bilgim yok hiç denemeye kalkmadım ancak insanların reklamları izlerken "bari boşuna izlemeyelim, bir katkısı olsun" mantığına göre hareket etmişler. Takdir edilesi..

Tarayıcı kullanacaksan Opera ya da brave kullanacaksın. Mozilla'da sürekli https hatası alıyordum .Chrome de ağır ve RAM tüketimi çoktu. Ben açtım mı 40 50 sekme açarım Opera ve brave de donma görmedim.

Chrome veya diğer kullandığımız tarayıcılar kadar güvenilir mi? Eğer bu güvenilir bir programsa bende bu BAT kazanma olayını öğrenip yapmak isterim. Zaten tüm gün bilgisayar kullanıyorum bari bir işe yarasın en azından yan ekranda reklam izleyerek para kazanırken ana ekranımda dersimi, oyunumu hallederim ben

Chrome veya diğer kullandığımız tarayıcılar kadar güvenilir mi?
Brave internet tarayıcısı, Mozilla Firefox'un eski kurucularından Brendan Eich tarafından geliştirilen bir açık kaynak projesidir. Şu zamanlarda da Google Chrome'un güvenlik problemleri konuşulmaktadır. Brave'de varsayılan reklam engelleyicisi ve HTTPS protokolü bulunmaktadır. Bunlardan dolayı en güvenli tarayıcılar arasında yer alır.
BAT kazanma olayını öğrenip yapmak isterim.
Şu anda Türkiye ile ilgili olan durumunu inceliyorum. Fakat Türkiye'de çok fazla kullanılamıyor. Sponsprlu reklamların sayısının artması sonucunda BAT sisteminde Türkiye'ye dair güzel bilgiler gelecektir. Buradan duyurabiliriz.
Zaten tüm gün bilgisayar kullanıyorum bari bir işe yarasın en azından yan ekranda reklam izleyerek para kazanırken ana ekranımda dersimi, oyunumu hallederim ben
Bu yüzden gayet faydalı bir sistem olacağına benziyor. Yabancı kaynaklardan ve Brave forumlarından bu durumu takip etmek gerekiyor. Tam anlamıyla kesin bir bilgim bulunmuyor.

Öyle işlemiyor. Saatte alabileceğiniz en fazla reklam sayısı 5 ve her gün 5 tane alabileceğiniz bile garanti değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…