Rehber Brave İnternet Tarayıcısı

Nano adblocker reklamları engellemiyor.
Son sürümünü kullandınız mı? Hangi sitelerde reklamları engelleyemiyor?
dizibox, dizilla, yabancıdizi
Bu sitelerin web sitelerinde kullandıkları tasarımlardan dolayı reklamları engelleyemiyor. Sitelerin amacı reklam göstermek olduğu için reklam olarak gösterilmeyen bir biçimde gösteriliyor ve reklam engelleyeyicilerinden paçayı kurtarmayı başarıyorlar.

Hayır adguard engelleyebiliyor.

Can sıkıcı öğeler hariç tüm filtrelerini açın. Ayrıca reklam engelleme filtreleri hariç, sitelerde kendilerini geliştiriyor. Elbet engelleyemediği reklamlar olacaktır. Adguard uzantısı bellek tüketme konusunda başarılı değil. Özellikle şirketleşmiş uzantılar veri toplamak için hizmet çalıştırdığını düşünüyorum. Bazı filtreleri ise optimize etmiyorlar. Ublock origin ve Nano adblocker içinde Adguard işe yarar filtrelerini barındırıyor. Onları açtığın halde bellek tüketimi arşa çıkmayacaktır.

Engelleyemediğin reklamları sağ tıklayıp öğe engelle diyebilirsin. Öğe engelleme hakkında bu konuda detayları anlattım. İlk sayfaya dönüp bakabilirsin.
Filtrelerin kendine ait forumları var. Reklam engellenemeyen siteleri iletebilirsin.
Ayrıca orijinal dizi ve film yayınlayan sitelere abonelik alarak reklam görmeyebilirsin. Bu dizi ve film siteleri reklam göstermek için çok çilingirli işlere başvuruyorlar.

Sorun belli. Dizibox sitesine göz attım. Sayfadaki GIF'ler üçüncü parti değil. Adguard turkish filtresi ve kozmetik filtrelemeyi aktifleştirirseniz o reklamlar ortadan kalkıyor.

Doğru zaten adguard bu konuda daha iyi ama söylediği gibi bellek kullanımı daha yüksek. Sanırım adguard geçiş yapacağım. Brave tarayıcısı için önereceğiniz ayarlar var mı?
@26318

Ben de belirtilen siteye baktım. Sayfanın sol ya da sağ tarafındaki boşluklara gel. Sağ tıklayıp Öğe engelle diyerek arka arkaya çıkan dört paneli engelleyin. Reklam olarak değil direk görsel olarak koymuşlar. Bu yüzden reklam engelleyici algılayamıyor. Adguard bellek sömüren uzantısını kullanmana gerek yok.

Ayrıca bu görsele yerleştirilen reklamlar site arayüzünü inanılmaz kastırıyor. Siteler ve reklam verenlerin, kullanıcıyı rahatsız etmeden ve site hızına etki etmeden bir yol bulmaları lazım. Şahsen bende reklam engelleyici kullanıp, çoğu kişinin gelirinden olmasına üzülüyorum. Ama bu reklam anlayışı ile asla reklam engelleyiciyi kapatacağımı sanmıyorum.

@277726 Önerdiğim ayarlar konuda yazıyor. Ayrıca konuya yazılan mesajlara da göz atın.

Doğru zaten adguard bu konuda daha iyi ama söylediği gibi bellek kullanımı daha yüksek. Sanırım adguard geçiş yapacağım. Brave tarayıcısı için önereceğiniz ayarlar var mı?
@26318

AdGuard yüklemeye gerek yok.

Sanırım bunlar olabilir.

Technopat sitesi/Dizi sitesi(dizi açık değil)/YouTube(şarkı açık) sitelerde dolaşırken 1GB RAM kullanımına kadar çıkıyor. Eğer tek bir sitede durmaya devam edersem RAM kullanımı düşmeye başlıyor.

Tamam, dediklerinizi deneyeyim.

Brave kullanmayı düşünüyorum. Ana konu burası olduğu için buraya sorayım dedim. Sizce güvenilir mi, Tarayacının geleceğini nasıl görüyorsunuz?

Sizce güvenilir mi, tarayacının geleceğini nasıl görüyorsunuz?
Bana kalırsa, varsayılan olarak gelen reklam engelleyicisi ve HTTPS protokolü yükselticisiyle güvenilir bir tarayıcı olma yolunda ilerliyor. Sistemdeki belleği kullanma konusunda biraz cesur davranabiliyor. Bu sorunu da düzeltirlerse mükemmel olacaktır. Fakat şu anda böyle bir sıkıntısı bulunuyor. Hız konusunda hiçbir sıkıntı yaratmayan ve güvenlik eklentileriyle güvenilir bir tarayıcıdır. Bu konudaki tüm gönderileri okumanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…