Rehber Brave İnternet Tarayıcısı

Teşekkür ederim birazdan hepsini okuyacağım. Sizce şuan kullanılabilecek durumda mı ? Bu arada biraz hakkında araştırma yaparken şöyle bir şey buldum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir haftadır kullanıyorum yaklaşık, beğendiğini söyleyebilirim.
Rehberiniz de çok güzel olmuş hocam, teşekkür ediyorum. Sormak istediğim birkaç şey var, sanırım mobil sürümden arka planda video oynatma özelliği kaldırılmış, bilginiz var mı?
Ayrıca, anladığım kadarıyla Nano Adblocker açık olunca ödül sistemi işlevini yitiriyor mu?
0.3 BAT kazandım şu anda, bunu 30 gün sonunda silinmemesi için bir banka hesabıyla mı ilişkilendirmem gerekiyor?
Sormak istediğim birkaç şey var, sanırım mobil sürümden arka planda video oynatma özelliği kaldırılmış, bilginiz var mı?
Düzenleme: Arka planda oynatmayı başarılı bir şekilde etkinleştirdim.

Kendi reklam havuzu ile sunuyor. Harici bir uzantı kullanırsan, o reklamı engellemiş oluyorsun. Büyük ihtimalle BAT gelmeme ihtimali var. Brave reklam engelleyici açıkken arama sonuçlarında filan reklam görüyorsun. Konuda zaten bahsettim. @HABAR

Daha önceden kendi reklamlarını göstermek için bazı reklam engelleme filtrelerini sunmuyorlardı. Şu anda gecelik sürümünde yayınlanan son güncelleme ile daha fazla filtre seçeneği sunuyor. Reklam engelleme için Brave kalkanlara agresif, standart ve kapalı olarak ayar sunmuşlar.
  • Agresif özelliği yeni gelen filtreleri içeriyor.
  • Standart sürüm tarayıcıda şu ana kadar olan reklam filtrelerini içeriyor.
  • Kapalı ise tamamen reklam ve izleyici engellemeyi devre dışı bırakıyor.
Agresif özelliği açıkken artık Adguard kozmetik filtreleri düzgün olarak çalışıyor.

Brave'de çeviri desteği yok galiba. Masaüstü versiyonu için eklentiyle halledilebilir ama mobilde yolu yok sanırsam. Yabancı forum sitelerinde dolandığım için lazım oluyor.

Maalesef yok. Google veri toplayan hizmetlerini olabildiğince tarayıcıdan ayıkladılar.
Ama bu konuda bir şeyler yapmayı düşünüyorlar. Belki Mozilla vakfı ile birlik olup hem Brave hem de Mozilla için çeviri desteği getirebilirler. Böylece Linux ve Windows tarafı Bing, Google ve Yandex çeviri dışında bir alternatife sahip olur. @The Batman

Şimdilik Google çeviri uzantısını kullanabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…