Brawl Stars oynanır mı?

Zevk işi farklı, klavye konusu objektiftir, kimseye göre klavye yoktur çünkü hepsinin kasası neredeyse aynıdır.
Rampage gibi klavyeler atarsa tabi çöp deriz.
Rampage klavye kesinlikle önermiyorum hatta Rampage markasını direk önermiyorum bu konuda haklısın. Ama bütçesi olmayanlar gidip şu klavye iyi mi diye sorduğukların da hemen "çöp, berbat, alınmaz, marka basılmış ürün" deyip 200 TL bütçe ile gelen adama 300 TL'lik klavye öneriliyor. Şimdi 500 TL'lik Rampage klavyesine Corsair markası basılı olsa çok daha fazla tercih edilirdi bu bir, ikincisi kullanmayıp deneyimlemedikleri ve ya kullananlardan görüş almadıkları halde ürünleri yerin dibine sokanlar var. Daha fazla detaya girmeyeceğim. Gerekirse bunun için yeni konu açarım. Burası bunları konuşmanın yeri değil.
Neyin zevki bu? Sarı tuşa basma zevki mi oyunun eğlencesi yok. Zorluğu yok.
Biraz daha düşündüm de gerçekten de Brawl Stars çöp bir velet oyunu.

Son düzenleme:
Rampage klavye kesinlikle önermiyorum hatta Rampage markasını direk önermiyorum bu konuda haklısın. Ama bütçesi olmayanlar gidip şu klavye iyi mi diye sorduğukların da hemen "çöp, berbat, alınmaz, marka basılmış ürün" deyip 200 TL bütçe ile gelen adama 300 TL'lik klavye öneriliyor. Şimdi 500 TL'lik Rampage klavyesine Corsair markası basılı olsa çok daha fazla tercih edilirdi bu bir, ikincisi kullanmayıp deneyimlemedikleri ve ya kullananlardan görüş almadıkları halde ürünleri yerin dibine sokanlar var. Daha fazla detaya girmeyeceğim. Gerekirse bunun için yeni konu açarım. Burası bunları konuşmanın yeri değil.

Biraz daha düşündüm de gerçekten de Brawl Stars çöp bir velet oyunu.
Öyle bir şey olsaydı, HS 35'e de çok iyi derdik, markaya göre yorum yapmam fakat Rampage'in klavye olarak kaliteli bir klavyesi yok.
300 TL veripte Rampage almak yerine 389 TL verip kaliteli bir klavye alırım.
Zaten Rampage alsam 1-2 yıla pestili çıkar.

Oynanır, neden oynanmasın? Ancak kitlesinin düşük yaşlara hitap ettiği gerçek. İsterseniz oynayın, zevk alıyorsanız devam edersiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı