Alikaplan801
Decipat
- Makaleler
- 7
Oyuna büyük bir çoğunluk "velet" oyunu diyor ve ben de öyle düşünüyorum ama yine de soruyorum, Brawl Stars oynanır mı?
Birkaç 100 MB oyun keşke GB olsa. İndir beğenmezsen sil.Hayır oyun 60 GB olsa indirmeye değer mi desen tamam ama oyun 1Gb bile değildir.
Boş yorumlara gerek yok velet oyunu ne demek? Beğenirsen oyna ben biraz kasıp bıraktım çok kötü takım geliyor.
Bırakın yaş kitlesi olalarını. Bu adamların 11 yaşında olduğunu sanmıyorum ama keyif alıyor mu alıyor. (Belki de sadece izlenmek için yapıyordur ama bu 30 yaşındaki birinin Brawl oynayamayacağı anlamına gelmez)Oyunu ortalama yaş kitlesi yanlış hatırlamıyorsam 7-11 yaş arasıydı.
Bırakın yaş kitlesi olalarını. Bu adamların 11 yaşında olduğunu sanmıyorum ama keyif alıyor mu alıyor. (Belki de sadece izlenmek için yapıyordur ama bu 30 yaşındaki birinin Brawl oynayamayacağı anlamına gelmez)
Parantez içinde yazdıklarımı okur musunuz lütfen.Veletlere hitap ediyor onlar üzerinden para kazanıyor, arkadaşım onun arkadaşı akşam CS ve LoL atıyorlarmış Brawl Stars para için oynuyorum demiş.
Parantez içinde yazdıklarımı okur musunuz lütfen.
Oyuna büyük birçoğunluk "velet" oyunu diyor ve ben de öyle düşünüyorum ama yine de soruyorum, Brawl Stars oynanır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.